четвъртък, 18 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3230 прочитания

  Катя Иванова е новият Главен Търговски Директор на Acronis

  Иванова има над 10 години опит в продажбите и бизнес развитието
  08 ноември 2022, 10:15 a+ a- a

  Снимка: Катя Иванова - Главен Търговски Директор на Acronis 

  Acronis, глобален лидер в киберзащитата, обяви назначаването на Катя Иванова за свой нов Главен Търговски Директор, който ще ръководи търговската организация на Acronis в глобален мащаб.

  Иванова е всепризнат лидер в мултинационалните продажби с опит на пазарите в регионите на APAC, Европа и Средния Изток, Северна Америка и LATAM. До този момент Иванова бе Вицепрезидент Вътрешни Продажби в глобален мащаб в Acronis, като в това качество управляваше екип от 300 професионалисти. 

  Стъпвайки на доказано екипно лидерство, експертиза в търговията, както и успешни партньорски отношения, Иванова ще разгърне глобалните продажби на Acronis, увеличавайки разпознаваемостта на облачната платформа за кибер-защита Acronis Cyber Protect Cloud Platform. 

  Иванова стартира в Acronis като Инженер Поддръжка през август 2011 г. Първоначално тя ръководи проект за поддръжка на продажбите в качеството си на Старши Мениджър в отдела за Глобално управление на доставчиците на поддръжка и успешно генерира над 70% ръст на приходите (в първата година) след преминаването към старши мениджър вътрешни продажби и подновяване на договорите. През февруари 2019 г. Иванова заема доскорошната си позиция позиция Вицепрезидент Глобални Вътрешни Продажби. 

  Като Главен Търговски Директор на Acronis Иванова ще разчита на своята доказана кариера на експерт, способен да генерира двуцифрен растеж в световен мащаб. „Катя демонстрира целеустременост и амбициозност през цялата си кариера в Acronis, което я доведе до бързо издигане през отделните нива до една от най-високите търговски позиции в компанията. Нямам съмнение, че това скорошно повишение ще й позволи да продължи да надгражда своето успешно корпоративно пътешествие,“ заяви Патрик Пулвермюлер, Главен Изпълнителен Директор на Acronis. 

  Катя Иванова ще използва своите умения в индустрията и отличите си способности в търговската сфера, за да разгърне обхвата на решенията за киберзащита на Acronis, на които се доверяват над 20 000 доставчици на услуги в глобален мащаб, предпазвайки 750 000 бизнеса и предотвратявайки 100 милиона атаки. 

  „Изключително съм развълнувана и мотивирана да надградя нашия досегашен успех в името на опазването на лоялните ни потребители от възхода на кибератаките. Възнамерявам да помагам на екипа да осигурява най-доброто възможно потребителско преживяване, засилвайки сътрудничеството с нашите потребители и партньори,“ заяви Иванова. „Кибератаките продължават да се увеличават в глобален мащаб, така че сега е по-важно от всякога лидерите по сигурността да опазват своя бизнес ефективно и ефикасно“. 

  Вижте какви продукти разработва Acronis

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на Acronis в JOBS.bg 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 13 часа
  Петя Димитрова, АББ: Няма основания да се очаква, че лихвите ще се повишат с въвеждането на еврото
  Между 300 и 400 млн. лв. се очаква да изразходват банките у нас за въвеждането на еврото
  преди 14 часа
  В София ще се проведат първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum
  ETHSofia ще се състои между 17 и 19 октомври в Иновационен форум „Джон Атанасов“
  преди 14 часа
  ОББ: Очакваме по-висок икономически растеж през тази година в сравнение с 2023
  Пазарът на труда се характеризира с ограничено предлагане на квалифициран персонал и относително високо търсене, което се отразява във висок ръст на средната работна заплата
  преди 16 часа
  Tesla ще съкрати над 10% от работната си сила
  Двама висши мениджъри също се оттеглят
  преди 17 часа
  Sameday планира 200% увеличение на точките за доставка извън дома в България
  Експанзията до 1500 точки до края на 2024 г. е част от регионален инвестиционен план в размер на €30 млн.