четвъртък, 22 февруари 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2298 прочитания

  Владимир Тодоров е новият Търговски Директор на АЛД Аутомотив България

  Владимир притежава повече от 20 години професионален опит, повечето от които в автомобилния бранш
  06 октомври 2022, 12:19 a+ a- a

  Владимир Тодоров - Търговски Директор на АЛД Аутомотив България. Снимка: АЛД Аутомотив

  АЛД Аутомотив, специлизирана в сферата на оперативния лизинг в България, обяви назначаването на Владимир Тодоров за Търговски Директор на компанията. В новата си роля Владимир ще отговаря за всички търговски дейности и процеси – увеличаване на портфолиото от международни и местни клиенти, развиване на стратегическите партньорства с автомобилните марки и дилърствата. 

  Като ръководител на маркетинг и PR звеното в компанията, той ще наблегне и на налагането на бранда като лидер в сферата на оперативния лизинг в страната. В същото време новият търговски директор ще се фокусира върху поддържането на високото качество на услугите за клиентите и повишаването на тяхната удовлетвореност. Владимир Тодоров ще бъде част от Управителния комитет на АЛД Аутомотив България.

  Владимир Тодоров има богат опит в областта на продажбите и маркетинга във водещи компании от различни бизнес сектори. Той притежава повече от 20 години професионален опит, повечето от които в автомобилния бранш. 

  Преди да се присъедини към АЛД Аутомотив, Владимир отговаря за всички маркетингови и PR дейности на направление леки автомобили Volkswagen и Das WeltAuto в Porsche BG. Преди това развива кариерата си, като успешно изгражда марки и портфолиа в General Motors (Chevrolet, Opel), Nova Broadcasting Group и Huawei Technologies Bulgaria.

  Той притежава бакалавърска степен по международни икономически отношения, магистърска и докторска степен по маркетинг от Университета за национално и световно стопанство.

  „Владимир е впечатляващ професионалист със солиден опит в сектора на мобилността и други динамични бизнеси. Дълбокото разбиране на този пазар, в комбинация с богатия опит в сферата на търговията и маркетинга, го определят като ценен член на екипа на ALD. В своята роля той ще допринесе значително за по-нататъшното разработване на най-добрите решения за мобилност за клиентите в България.“, сподели Педро Диас - Изпълнителен Директор на АЛД Аутомотив.

  „Вълнувам се, че се присъединявам към опитния екип на АЛД Аутомотив и ще участвам във формирането на бъдещето на мобилността в страната.“, каза Владимир Тодоров.

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на АЛД Аутомотив ЕООД в Jobs.bg

   

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 23 минути
  Nvidia отчете рекордни приходи
  Акциите на компанията отбелязват 200% ръст спрямо година по-рано
  преди 2 часа
  ЕК разследва TikTok за алгоритми, водещи до пристрастяване
  Китайската социална мрежа има над 1 млрд. потребители
  преди 5 часа
  Sameday България планира да инвестира над 17 млн. лева през 2024 г.
  През 2023 г., Sameday отчита 2,6 млн. доставени пратки, с 38% от тях получени чрез автоматизирани шкафчета за доставка извън дома
  преди 6 часа
  Capital One придобива Discover
  Сделката на стойност $35,3 млрд. ще обедини двете най-големи компании за кредитни карти в САЩ
  преди 7 часа
  БНБ: Чуждите инвестиции у нас с ръст от 28% за година
  Най-големите вложения в страната за януари - декември 2023 са от Швейцария, Австрия и Белгия
  преди 8 часа