вторник, 23 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2148 прочитания

    Дани Беркович става регионален директор търговия на дребно на GTC

    Зив Гиги, мениджър на GTC в Румъния, ще поеме досегашните отговорности на Беркович като ръководител на GTC България
    13 юни 2022, 11:35 a+ a- a

    Дани Беркович е повишен в длъжност регионален директор търговия на дребно на GTC. Преди това той е заемал длъжностите главен изпълнителен директор на GTC за България и Румъния.

    В новата си роля Беркович ще ръководи дейността и стратегията за растеж на компанията в сегмент търговия на дребно. Дани Беркович е свързан с Globe Trade Centre от 2012 г., занимавайки се с проекти за офиси и търговски центрове като ръководител на GTC Румъния, а по-късно и на GTC България. Той участва активно в укрепването на репутацията на компанията на пазара за развитие на търговски недвижими имоти в Югоизточна Европа. Като връхна точка в професионалния си път с GTC Дани създава забележителния офис проект Advance Business Center - модерна зелена сграда с отличителен дизайн в офис центъра на София, която печели местни и международни награди и в момента приема като наематели известни компании в България. Освен това през годините Беркович се e занимавал с покупко-продажба на търговски молове в България, като оптимизира техните резултати и ги адаптира към динамичните промени на пазара. Напоследък той участва в създаването на стратегия за търговското портфолио на GTC във всички страни, в които Групата оперира. Използвайки богатия си опит в развитието и експлоатацията на търговски обекти на пазарите в Югоизточна Европа, Дани Беркович ще ръководи стратегията на Групата, насочена към търговските центрове, като Head of Retail.

    "Търговските центрове претърпяват промени и са изправени пред предизвикателства, но също така предоставят огромни възможности за нас. Трябва да сме сигурни, че се фокусираме върху максимизирането на ефективността на нашето портфолио от търговски обекти. Това изисква пълна отдаденост от опитен човек с поглед върху пазара и далновидност в сектора на моловете, владеещ както операциите, така и управлението на ефективността. В рамките на кариерата си в GTC Дани Беркович се е доказал като отдаден и високопрофесионален експерт, както и като лидер. Убеден съм, че с Дани като регионален директор търговия на дребно можем да продължим да се разширяваме и развиваме в този динамичен сегмент на недвижимите имоти" - коментира Золтан Фекете, главен изпълнителен директор на GTC.

    Повишаването на Дани Беркович на позицията регионален директор търговия на дребно е стратегически ход на GTC за укрепване на позициите на компанията в областта на търговските имоти и по-специално за подобряване на резултатите на търговските центрове.

    Зив Гиги, държавен мениджър на GTC в Румъния, ще поеме досегашните отговорности на Беркович като ръководител на GTC България.

    Групата GTC е водещ инвеститор в областта на недвижимите имоти и строителен предприемач, с фокус върху Полша и столиците в Централна и Източна Европа. През 25-те години на своята дейност GTC е изградила 77 модерни офис и търговски обекта с висок стандарт и обща площ от около 1,4 млн. кв. м в Централна и Източна Европа. Понастоящем GTC активно управлява портфейл от 45 търговски сгради, предоставящи около 763 хил. кв. м отдаваеми офис и търговски площи в Полша, Унгария, Букурещ, Белград, Загреб и София. Освен това GTC има готовност за развитие на около 460 хил. кв. м търговски и офис имоти в столиците на Централна и Източна Европа, като 51 хил. кв. м са в процес на изграждане.

    GTC S.A. е листвана на Варшавската фондова борса и е регистрирана на фондовата борса в Йоханесбург.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 7 часа
    Проучване: 15% от офисите в София са празни
    Броят на операторите на гъвкави работни пространства в столицата е 63, предлагат общо 8717 работни места
    преди 8 часа
    Турция ще предлага визи за дигитални номади
    Могат да кандидатстват жители на ЕС, на Обединеното кралство, САЩ, Канада, Швейцария, Русия, Украйна и Беларус
    преди 9 часа
    преди 10 часа
    FlixBus с нови маршрути от и до България за лятото
    Нови линии ще свързват София и Атина, Бургас и Истанбул, както и Румъния с българското Черноморие
    преди 12 часа
    Дава се възможност бебетата да бъдат ваксинирани срещу коклюш по-рано
    В България регистрираните до момента случаи на коклюш са 314, спрямо 4 за същия период на 2023 г.
    преди 12 часа
    Сирма се подготвя за двойно листване на борси в САЩ и Европа и нови придобивания
    Групата ще обедини всички дъщерни дружества под единен бранд