петък, 29 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2900 прочитания

    Любомир Спасов е новият директор на Данон за България

    Той има над 20 години опит в бизнеса с бързооборотни стоки в големи международни компании, последните 7 от тях – в „Данон Сердика“ АД
    07 април 2022, 12:45 a+ a- a

    Любомир Спасов е новият директор на Данон за България. Той има над 20 години опит в бизнеса с бързооборотни стоки в големи международни компании, последните 7 от тях – в „Данон Сердика“ АД. Oт 2015 г. е част от екипа на компанията, като е заемал различни отговорни позиции, сред които национален мениджър „Ключови Клиенти“, търговски мениджър „Дистрибуция и Традиционна Търговия“ и мениджър „Търговска стратегия и развитие“. Преди работата си в „Данон Сердика“ АД, има натрупан ценен мениджърски опит в „Максиъм България“ ЕООД, „Девин“ ЕАД и „Бритиш Американ Табако Трейдинг“ ЕООД. 

    Любомир Спасов поема поста от Даниела Узунова, която в продължение на 15 години бе неизменна част от „Данон Сердика“ АД, а през последните 7 от тях ръководи компанията изключително успешно и сега поема по нов професионален път.

    „За мен е огромна чест и отговорност да поема поста на изпълнителен директор в компанията. Предизвикателството е голямo и съм амбициран да продължа успешното представяне на Данон на българския пазар и налагането на здравословни и устойчиви практики в бизнеса с храни и напитки в съответствие с визията ни „Една Планета. Едно Здраве.“ (One Planet. One Health), която отразява твърдото убеждение, че здравето на хората и това на планетата са взаимосвързани“, заяви Любомир Спасов по повод новата си длъжност. 

    DANONE в България е представена от „Данон Сердика“ АД на българския пазар в категорията свежи млечни продукти и продукти на растителна основа (бадемови, соеви, оризови, овесени и др.) Мисията на DANONE като компания е да осигури здраве чрез своите продукти на възможно най-голям брой хора в целия свят, следвайки визията си за „Една Планета. Едно Здраве.“ (One Planet. One Health).

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 9 минути
    38 млрд. долара достигат загубите от финансови измами през 2023
    БОРИКА стартира инициатива за превенция на финансови измами
    преди 15 минути
    Започва поетапно изключване на отоплението за град София
    Изключването на топлоподаването стартира на 31 март
    преди 55 минути
    Богданов: ЕК одобри проект за единен инвестиционен портал
    Целта е да се обедини цялата административна дейност около обслужването на потенциалните инвеститори у нас
    преди 59 минути
    БНБ: Има риск от нарастване на необслужваните кредити
    Очаква се затягането на условията в еврозоната да се пренесе върху лихвените проценти в страната
    преди 2 часа
    TSMC планира да увеличи работната си сила до 100 000 души
    Най-големият производител на чипове наема с огромни темпове