събота, 13 август 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1433 прочитания

  Любомир Спасов е новият директор на Данон за България

  Той има над 20 години опит в бизнеса с бързооборотни стоки в големи международни компании, последните 7 от тях – в „Данон Сердика“ АД
  07 април 2022, 12:45 a+ a- a

  Любомир Спасов е новият директор на Данон за България. Той има над 20 години опит в бизнеса с бързооборотни стоки в големи международни компании, последните 7 от тях – в „Данон Сердика“ АД. Oт 2015 г. е част от екипа на компанията, като е заемал различни отговорни позиции, сред които национален мениджър „Ключови Клиенти“, търговски мениджър „Дистрибуция и Традиционна Търговия“ и мениджър „Търговска стратегия и развитие“. Преди работата си в „Данон Сердика“ АД, има натрупан ценен мениджърски опит в „Максиъм България“ ЕООД, „Девин“ ЕАД и „Бритиш Американ Табако Трейдинг“ ЕООД. 

  Любомир Спасов поема поста от Даниела Узунова, която в продължение на 15 години бе неизменна част от „Данон Сердика“ АД, а през последните 7 от тях ръководи компанията изключително успешно и сега поема по нов професионален път.

  „За мен е огромна чест и отговорност да поема поста на изпълнителен директор в компанията. Предизвикателството е голямo и съм амбициран да продължа успешното представяне на Данон на българския пазар и налагането на здравословни и устойчиви практики в бизнеса с храни и напитки в съответствие с визията ни „Една Планета. Едно Здраве.“ (One Planet. One Health), която отразява твърдото убеждение, че здравето на хората и това на планетата са взаимосвързани“, заяви Любомир Спасов по повод новата си длъжност. 

  DANONE в България е представена от „Данон Сердика“ АД на българския пазар в категорията свежи млечни продукти и продукти на растителна основа (бадемови, соеви, оризови, овесени и др.) Мисията на DANONE като компания е да осигури здраве чрез своите продукти на възможно най-голям брой хора в целия свят, следвайки визията си за „Една Планета. Едно Здраве.“ (One Planet. One Health).

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 22 часа
  КЕВР утвърди цена на природния газ за август – 297,89 лв./Mwh
  Основната причина за увеличението са рязко нарасналите цени на международните газови пазари
  преди 23 часа
  София въвежда „спирка по желание“
  Те влизат в сила на 13 август за 9 автобусни линии
  преди 23 часа
  Европейската космическа агенция започна предварителни преговори със SpaceX
  Агенцията иска да подсигури резервни варианти за своите космически товари
  преди 1 ден
  CDC премахна изискването за карантина на контактни на Covid-19 лица
  Здравната агенция издаде нови насоки, които имат за цел „Covid-19 вече не нарушава сериозно ежедневието ни“
  преди 1 ден
  SMIC: Секторът за производство на чипове е изправен пред известна „паника и несигурност“
  Компанията отчете 42% ръст на приходите през второто тримесечие