вторник, 23 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3543 прочитания

    Управляващият борд на МенторМейт се разраства с две нови български попълнения

    Елеонора Георгиева и Красимир Николов се присъединиха към ръководния екип на компанията
    24 септември 2021, 15:39 a+ a- a

    Елеонора Георгиева - Vice President of Delivery, и Красимир Николов - Vice President of Technology в МенторМейт

    Елеонора Георгиева и Красимир Николов са новите попълнения в ръководния екип на МенторМейт, съобщиха от софтуерната компания.

    Елеонора вече заема поста на Vice President of Delivery и развива 12-годишната си кариера в компанията, която включва позициите Software Development Director of Java & Android и Director of Compliance. Като един от първите членове на екипа на МенторМейт в България, Елеонора е не просто част от амбициозната история на компанията, но и правилният избор за нейното бъдеще. В новата си роля тя ще се грижи за съвместимостта и зрелостта на процесите в компанията. 

    МенторМейт е една от най-големите компании за разработка на софтуер в България с офиси в Минеаполис, Гьотеборг, София, Пловдив, Велико Търново, Варна и Русе. Компанията предлага кариерни възможности в различни софтуерни направления - от разработка и тестване до дизайн и архитектура на разнообразни ентърпрайз решения, правещи живота на милиони хора по цял свят по-добър. Всички свободни позиции в компанията са отворени за дистанционна, офис или хибриден модел на работа.

    Красимир Николов се присъединява към Елеонора в управляващия борд на МенторМейт и поема поста на Vice President of Technology. Кариерният му път го отвежда в компанията през 2013 година, а ролята му през изминалите 8 години е Director of Software Development - LAMP & Front-End. Отличен ментор, софтуерен разработчик и лидер, Красимир ежедневно предизвиква себе си и екипа си. В новата си роля той ще развива техническите и личностните умения на хората в МенторМейт и ще се грижи за предоставянето на висококачествени архитектурни решения за клиентите на компанията. 

    С разрастването и безспорния си успех през последните 20 години на българския и световен пазар, МенторМейт се превръща във все по-зряла компания, която предлага на своите клиенти комплексни и въздействащи софтуерни решения. Еволюцията на компанията води до надграждане на структурата ѝ, както и до откриването на нови възможности за развитие на хората, работещи в нея.  С новите повишения броят на българите, заемащи позиции в управляващия борд на МенторМейт нараства до една трета. Елеонора и Красимир се присъединяват към ръководния екип, където ги приветства дългогодишният VP of Operations Стефан Цанев. 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 42 минути
    преди 1 час
    FlixBus с нови маршрути от и до България за лятото
    Нови линии ще свързват София и Атина, Бургас и Истанбул, както и Румъния с българското Черноморие
    преди 4 часа
    Дава се възможност бебетата да бъдат ваксинирани срещу коклюш по-рано
    В България регистрираните до момента случаи на коклюш са 314, спрямо 4 за същия период на 2023 г.
    преди 4 часа
    Сирма се подготвя за двойно листване на борси в САЩ и Европа и нови придобивания
    Групата ще обедини всички дъщерни дружества под единен бранд
    преди 5 часа
    „Аурубис“ инвестира още 800 млн. лв. у нас
    Компанията ще разшири рафинерията си за катодна мед и ще изгради два нови фотоволтаични парка
    преди 6 часа
    Японската Nidec с втора инвестиция у нас
    Nidec Instruments откри научно-развоен изследователски център в София