четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1187 прочитания

    Съветът на жените в бизнеса стартира кандидатстването за Лидерската академия

    Програмата очаква своите кандидати до 4 октомври 2021
    13 септември 2021, 16:49 a+ a- a

    За осма поредна година Съветът на жените в бизнеса в България (СЖББ) дава начало на записването за участие в една от най-успешните си инициативи – Лидерска академия „Успяваме в България“.

    Благодарение на компаниите членове на Съвета, обученията са напълно безплатни и изцяло насочени към дами - мениджъри на средно ниво и собственици на малък и среден бизнес, които искат да надградят своите умения, предприемачески дух и практики в бизнеса.

    „Щастливи сме да обявим старта на нашата емблематична инициатива, която в продължение на осем години не спира да насърчава професионалното развитие на жените в малкия и среден бизнес и израстването им в мениджърски позиции. Без съмнение Лидерска академия „Успяваме в България“ е едно незабравимо преживяване за личността. Обръщам се към всички дами, които са силно мотивирани да се развиват, както в професионален, така и в личен план, да не се колебаят да участват. Защото силно вярваме, че човек се учи, докато е жив. И ви уверявам, че Академията ще бъде много полезна за тях, но и ще им донесе много приятни моменти и вълнения“, сподели д р инж. Боряна Манолова, председател на УС на Съвета на жените в бизнеса в България и главен изпълнителен директор на Siemens за България и Северна Македония.

    По традиция обучителната лидерска програма за жени е в шест модула, които се провеждат през цялата година под формата на еднодневни семинари. Съобразно настоящата ситуация, и тази година курсовете ще се провеждат в хибридна форма на обучение – присъствено и/или онлайн.

    Фокусът на Академията и широкият спектър от теми, които тя обхваща, ще бъдат съобразени с новата действителност и предизвикателствата, пред които е изправен бизнесът към настоящия момент.

    Новият випуск от 40 участнички ще бъде воден от професионалисти в компании членове на Съвета, разработили и различните модули на програмата, сред които „Емоционална интелигентност“, „Бизнес моделът ТИ“, „Въздействащи презентации в онлайн среда“, „Умения за отстояване и влияние“, „Даване и получаване на обратна връзка” и други.

    Всички дами, които имат желание да развиват лидерския си потенциал, ще имат възможност да опознаят своите силни и слаби страни, да участват в нови предизвикателства и да научат съвременни практики, свързани с личностното и лидерско развитие, както и да получат практични насоки и съвети, които ще им бъдат от полза в бизнес ежедневието или в личен план.

    Всички желаещи могат да кандидатстват за участие в програмата, като изпратят автобиография и мотивационно писмо на office@womeninbusiness.bg до 4 октомври 2021.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 3 часа
    ТИЗ започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo UniRetiCon
    Целта е у нас да бъдат създадени различни интермодални платформи
    преди 4 часа
    Авиационният сектор у нас е достигнал на 92% нивото си от преди COVID пандемията
    85% от самолетите на българските авиокомпании са работили на пазари извън България
    преди 5 часа
    Български хляб достига до 10 европейски държави с Lidl
    Пловдивският производител „Хебър” инвестира близо 15 млн. евро в 2 нови производствени линии
    преди 6 часа
    Над 10% ръст на пътуванията на българи в чужбина през февруари
    Увеличават се и посещенията на чужденци у нас, показват данните на НСИ
    преди 9 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк