вторник, 28 септември 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2008 прочитания

  KPMG в България разширява лидерския си екип

  Промените влизат в сила от 1 октомври 2021 г. според стратегията за растеж на компанията
  03 септември 2021, 13:20 a+ a- a

  От KPMG България съобщиха, че в изпълнение на стратегията си за растеж, разширяват лидерския си екип от 1 октомври 2021 г.

  Здравко Москов е повишен в съдружник „Консултантски услуги“ KPMG в България и KPMG на Балканите. Тази промяна отразява цялостния принос на Здравко към успеха на KPMG, както и амбицията на фирмата за развитие на консултантската практика на KPMG като лидер в България, Албания, Северна Македония и Косово. Като ръководител на консултантската практика, Здравко ще продължи да се фокусира върху многобройните възможности в направление „Сделки и стратегии“ и ще работи за позиционирането на KPMG на Балканите като водещ консултант в областта на управленското консултиране и управлението на риска.

  Севдалина Димова е повишена в асоцииран съдружник „Одит“ KPMG в България. Тя е регистриран одитор с над 19 години опит в предоставянето на одиторски услуги на местни и международни банки, инвестиционни посредници, лизингови компании и други финансови институции. Тя ще бъде отговорен одитор за някои от най-големите клиенти на KPMG в тази важна индустрия.

  Веселина Станкова става асоцииран съдружник „Данъчни услуги“ KPMG в България. Под ръководството на Веселина, KPMG в България стана един от лидерите на пазара на услуги по комплексно консултиране на физически лица и услуги по обработка на възнаграждения. Тя ще продължи да разширява пазарния дял на KPMG в предоставянето на тези услуги, прилагайки нови технологични решения и подход.

  Емил Евтимов ще заема позицията директор „Правни консултантски услуги“ KPMG в България. Той ще отговаря за по-нататъшния растеж и утвърждаването на правната консултантска практика на KPMG в България като водещ доставчик на правни консултантски услуги.

  Бианка Атанасова ще заема позицията директор „Счетоводни решения“ KPMG в България. Бианка ще играе ключова роля в позиционирането на KPMG в България в предоставянето на комплексни счетоводно-данъчни аутсорсинг решения за клиенти от различни индустрии.

  Живомира Гайдова ще заема позицията асоцииран директор „Консултантски услуги в публичния сектор“ KPMG на Балканите. Живомира управлява мащабни и комплексни ангажименти в областта на управлението на публичните финанси в региона на Западните Балкани. Тя ще отговаря за бъдещото развитие на тези услуги и идентифицирането на нови възможности.

  Калин Хаджидимов, управляващ съдружник на KPMG в България и KPMG на Балканите, коментира новите членове на лидерския екип: „Нашите изключителни хора са тези, които правят KPMG толкова успешна организация. Сега, повече от всякога, бизнесът се нуждае от надеждни партньори, към които може да се обърне. Нашите клиенти се нуждаят от нашия опит и услуги, за да им помогнем да се адаптират към настоящата динамична икономическа среда и да се възползват по най-добрия начин от новите възможности. Tези промоции демонстрират дългосрочния ангажимент на KPMG към устойчив успех на нашите клиенти, а от друга страна са израз на нашия най-висок приоритет – да привличаме и развиваме в KPMG най-добрите таланти.“

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 9 часа
  ЕК започва да наблюдава собствеността върху медиите
  Става все по-трудно да се разбере кой е собственикът на медиите в ЕС, смята еврокомисарят Вера Йоурова
  преди 11 часа
  ЕK отпуска 95 млн. евро за подобряване на достъпа до тестове
  Общо 20 държави от ЕС ще получат осигурените средства
  преди 12 часа
  Над една трета от учителите са ваксинирани поне с една игла
  Засега няма причина да се преминава масово към онлайн обучение, посочи министърът на образованието
  преди 13 часа
  Японската централна банка ще продължи с програмите за подпомагане на бизнеса
  Според управителя Курода икономическото възстановяване ще стане по-ясно с намаляването въздействието на пандемията
  преди 13 часа
  Progress придобива Kemp
  Сделката на стойност $258 млн., е част от стратегията на Progress за растеж на бизнеса през следващите години