четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3019 прочитания

    Добрин Миревски е новият директор Дигитализация на EOS България

    Той има дългогодишен опит в областта на бизнес развитието
    08 юни 2021, 10:48 a+ a- a

    Добрин Миревски, мениджър развитие на ИТ системи, е повишен на поста директор Дигитализация в EOS България. Компанията е международен доставчик на финансови услуги и инвеститор, с професионален и мотивиран екип от над 250 служители в България, благодарение на който се утвърждава като пазарен лидер в сектора по управление на вземания у нас.

    Добрин Миревски има дългогодишен опит в областта на бизнес развитието, придобит с ангажиментите му в три мултинационални компании в различни индустрии – фармация, автомобилна микроелектроника и финансови услуги. Той ръководи за тях продажби и дейности за обслужване на клиенти в над 25 държави на 5 континента. Междувременно консултира и преподава по темите за продажби и търговски преговори. Има Executive MBA степен от Cotrugli Business School – Загреб, Хърватия, както и двойна степен от УНСС – София – магистър по международен бизнес и бакалавър по корпоративни финанси. Освен това е завършил с отличие програми за обучение на МСП на Холандската федерация на работодателите (VNO-NCW) и Средиземноморския институт по мениджмънт – Никозия, Кипър.

    „Залагаме на развитието на ключови личностни и професионални умения, а комплексният подход към дигитализацията е стратегически приоритет за компанията. Със своя професионализъм, компетентност и познания за бизнеса Добрин Миревски е ценен член на висшия мениджърски екип и на новата си позиция ще има възможност да приложи още по-добре знанията и експертизата си, тъй като дигитализацията е много повече от ИТ процес или въпрос на технологии. Тя изисква промени в почти всички процеси в компанията и дори по-важно – промяна в начина на мислене на всеки един от служителите” – казва Райна Миткова, управител на EOS България.

    Новият директор Дигитализация на компанията в България вече има две международни назначения като управител за дъщерни дружества на EOS Group. Първото от тях е в Албания, където Добрин основава нова за групата компания, а при второто, в Румъния, негова отговорност е управлението на EOS IT Services SRL – компания, чийто фокус е доставката на софтуер и ИТ услуги за 12 държави от EOS Group. Като мениджър развитие на ИТ системи в EOS България той участва в разработването и внедряването на иновативни цифрови технологии, подпомагащи управлението на задължения.

    „В EOS България активното разработване и използване на технологични решения винаги е било осъзнат избор и едно от основните средства за постигане на лидерска позиция на пазара. Щастлив съм, че заедно с колегите ми ще имаме възможност да работим фокусирано по този стратегически приоритет и така да увеличим конкурентните ни предимства в „новата нормалност“ – казва Добрин Миревски.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 2 часа
    ТИЗ започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo UniRetiCon
    Целта е у нас да бъдат създадени различни интермодални платформи
    преди 3 часа
    Авиационният сектор у нас е достигнал на 92% нивото си от преди COVID пандемията
    85% от самолетите на българските авиокомпании са работили на пазари извън България
    преди 4 часа
    Български хляб достига до 10 европейски държави с Lidl
    Пловдивският производител „Хебър” инвестира близо 15 млн. евро в 2 нови производствени линии
    преди 6 часа
    Над 10% ръст на пътуванията на българи в чужбина през февруари
    Увеличават се и посещенията на чужденци у нас, показват данните на НСИ
    преди 8 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк