събота, 12 юни 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  713 прочитания

  Добрин Миревски е новият директор Дигитализация на EOS България

  Той има дългогодишен опит в областта на бизнес развитието
  08 юни 2021, 10:48 a+ a- a

  Добрин Миревски, мениджър развитие на ИТ системи, е повишен на поста директор Дигитализация в EOS България. Компанията е международен доставчик на финансови услуги и инвеститор, с професионален и мотивиран екип от над 250 служители в България, благодарение на който се утвърждава като пазарен лидер в сектора по управление на вземания у нас.

  Добрин Миревски има дългогодишен опит в областта на бизнес развитието, придобит с ангажиментите му в три мултинационални компании в различни индустрии – фармация, автомобилна микроелектроника и финансови услуги. Той ръководи за тях продажби и дейности за обслужване на клиенти в над 25 държави на 5 континента. Междувременно консултира и преподава по темите за продажби и търговски преговори. Има Executive MBA степен от Cotrugli Business School – Загреб, Хърватия, както и двойна степен от УНСС – София – магистър по международен бизнес и бакалавър по корпоративни финанси. Освен това е завършил с отличие програми за обучение на МСП на Холандската федерация на работодателите (VNO-NCW) и Средиземноморския институт по мениджмънт – Никозия, Кипър.

  „Залагаме на развитието на ключови личностни и професионални умения, а комплексният подход към дигитализацията е стратегически приоритет за компанията. Със своя професионализъм, компетентност и познания за бизнеса Добрин Миревски е ценен член на висшия мениджърски екип и на новата си позиция ще има възможност да приложи още по-добре знанията и експертизата си, тъй като дигитализацията е много повече от ИТ процес или въпрос на технологии. Тя изисква промени в почти всички процеси в компанията и дори по-важно – промяна в начина на мислене на всеки един от служителите” – казва Райна Миткова, управител на EOS България.

  Новият директор Дигитализация на компанията в България вече има две международни назначения като управител за дъщерни дружества на EOS Group. Първото от тях е в Албания, където Добрин основава нова за групата компания, а при второто, в Румъния, негова отговорност е управлението на EOS IT Services SRL – компания, чийто фокус е доставката на софтуер и ИТ услуги за 12 държави от EOS Group. Като мениджър развитие на ИТ системи в EOS България той участва в разработването и внедряването на иновативни цифрови технологии, подпомагащи управлението на задължения.

  „В EOS България активното разработване и използване на технологични решения винаги е било осъзнат избор и едно от основните средства за постигане на лидерска позиция на пазара. Щастлив съм, че заедно с колегите ми ще имаме възможност да работим фокусирано по този стратегически приоритет и така да увеличим конкурентните ни предимства в „новата нормалност“ – казва Добрин Миревски.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  В САЩ удължиха срока на годност на ваксината на Johnson & Johnson
  Ваксината, която в Европа се разпространява под марката Janssen, може да се съхранява в обикновен хладилник до 18 седмици
  преди 1 ден
  Нова доставка на ваксини у нас
  В понеделник пристигат над 186 хил. дози от ваксината на Pfizer
  преди 1 ден
  Великобритания с рекорден ръст на икономиката
  Ръстът през април е над 27% спрямо година по-рано
  преди 1 ден
  Откриха нов STEM център в Пазарджик
  Идеята е да се даде възможност за учене чрез правене
  преди 1 ден
  Китай прие закон, който да противодейства на чуждестранни санкции
  Чуждестранните компании се опасяват, че той може да свие инвестициите в страната
  преди 1 ден
  Г-7 ще дари 1 милиард ваксини на света
  Половината ще дойдат от САЩ и поне 100 млн. от Великобритания, съобщи премиерът Джонсън
  преди 1 ден
  СЗО: Европа трябва да засили процеса на имунизация
  Въпреки значителния прогрес в региона, вирусът все още се разпространява широко на Стария континент