вторник, 16 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    7172 прочитания

    Вижте кои компании спечелиха награди за отговорен бизнес за 2018

    Българският форум на бизнес лидерите връчи традиционните си отличия за 16-а поредна година
    27 февруари 2019, 09:32 a+ a- a

    За 16-а поредна година на официална церемония в „София Хотел Балкан“ Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) връчи своите Годишни награди за отговорен бизнес. Общо 111 проекта, реализирани от 73 компании през 2018, участваха в националния конкурс. Целта на наградите е да отличи и популяризира забележителния принос на отговорния бизнес в областта на образованието, екологията, служителите и цялото общество, както и да мотивира останалите фирми да развиват активна социална политика.

    Вижте видео от откриването на церемонията по връчване на Годишните награди за отговорен бизнес за 2018.

    Вижте обявяването на печелившите компании в отделните категории на конкурса:

    Категория „Инвеститор в човешки капитал”

    Вижте връчването на наградите в категория "Инвестиции в човешки капитал". Първо място грабна Хюлет Пакард Ентърпрайз с Форум „Жените таланти в бизнеса – невероятната ТИ“, второ: Нестле България с „Нестле се нуждае от младите“ и трето: Кауфланд България с Kaufland България в подкрепа на знанието.

    Категория „Инвеститор в околната среда”

    Вижте връчването на наградите в категория „Инвестиции в околната среда". Първо място грабна TELUS Inernational Europe с TELUS Ден на подкрепа; второ: Загорка – „Създаваме по-добър свят“ и трето: ЧЕЗ Разпределениe с Опазване на застрашени видове птици чрез обезопасяване на опасни за тях въздушни електропроводи в защитени зони от Натура 2000 в Западна България.

    Kатегория „Маркетинг, свързан с кауза”

    Вижте връчването на наградите в категория „Маркетинг, свързан с кауза”. Първо място грабна Billa България с кампанията „Да помогнем заедно“ в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми; второ: ЧЕЗ Електро България с We Do Green и трето: търговска верига „Фантастико“ с „Никое дете не трябва да расте само“.

    Kатегория „Инвеститор в обществото”

    Вижте връчването на наградите в категория „Инвеститор в обществото”. Първо място грабна Райфайзенбанк с „Избери, за да помогнеш“; второ: ЛИДЛ България с „Ти и Lidl за по-добър живот“ и трето: SAP България с „Роботика за България“.

    Kатегория „Инвеститор в знанието”

    Вижте връчването на наградите в категория „Инвеститор в знанието”. Първо място грабна Технологика с Интерактивен детски център за наука и технологии „ТехноМеджикЛенд“. Бяха връчени две втори награди на  SoftUni за Безплатни обучения по основи на програмирането в 33 града в България и на VMware за Service Learning Accelerator. Трето място спечели Telenor България с Кампания за безопасен интернет.

    Kатегория „Най-добра социална политика на МСП”

    Вижте връчването на наградите в категория „Най-добра социална политика на МСП”. Първо място грабна Дънди Прешъс Металс Крумовград с Дънди Прешъс Металс Крумовград инвестира в бъдещето на община Крумовград; второ:  BG Assist – „Силата да бъдеш свободен“ – подкрепа за деца и възрастни със зрителни увреждания; трето: Questers България – Благотворителна програма на Questers. 

    Специална награда „Еngage“

    Специалната награда „Еngage“ бе връчена на BG Assist за кампанията  „Силата да бъдеш свободен“ – подкрепа за деца и възрастни със зрителни увреждания
    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 2 часа
    ЕК пуска 35 500 безплатни билета за 18-годишните, за да обиколят Европа
    Кандидатстването започва днес и ще приключи на 30 април
    преди 3 часа
    В София ще се състои кръгла маса за електронната търговия в ЕС
    „Бъдещето на електронната търговия в Европейския съюз“ ще се проведе на 29 април
    преди 4 часа
    Двуцифрен ръст в ползването на услугата Executive Search у нас през 2023 спрямо 2020 
    Транспорт и логистика е секторът с най-голям ръст в ползването на директното търсене за мениджърски позиции, според анализа на БЕСА
    преди 5 часа
    БАКБ придобива Токуда банк
    Очаква се регулаторно одобрение на сделката
    преди 8 часа
    България в ЕС: Повече инвестиции и по-високи доходи
    Износът на стоки от България в ЕС достига 31 млрд. евро през 2022, отчита доклад на ИПИ