вторник, 23 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    32265 прочитания

    Най-ценният бизнес съвет на Делян Лилов, Мусала Софт

    Вижте какво сподели изпълнителният директор на компанията
    28 септември 2017, 08:46 a+ a- a

    Благодарение на житейския и професионалния си опит, човек преоткрива за себе си кои са онези принципи, нагласи и модели, които се оказват важна съставка на формулата на успеха. Economy.bg попита лидери във водещи компании в България: „Кой е Вашият най-ценен бизнес съвет?“.

    Вижте какво отговори Делян Лилов, изпълнителен директор на софтуерна компания „Мусала Софт“.

    В края на краищата всичко опира до хората. И най-иновативната технология, и най-модерната машина е толкова добра, колкото хората, които са я създали и тези, които я използват. Затова винаги започвайте с хората и търсете тези, които независимо дали сега започват, или вече са изградили кариера, имат потенциал да бъдат силни професионалисти и лидери – т.н. играчи клас „А“. Ако трябва да избирате - никога не жертвайте потенциал за опит – технологиите и процесите се развиват, опитът се придобива, днешният опит утре ще е остарял. Търсете тези хора, които имат способността и желанието да се развиват, които са движени от любознателност, които ценят и обичат резултатите от труда си.

    Делян  Лилов е основател, изпълнителен директор и съдружник в „Мусала Софт“ – водеща българска компания в сферата на софтуерните услуги. Той е магистър по специалност „Компютърни науки” от ФМИ на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и има научен опит от Института по математика и информатика към БАН.

    Като изпълнителен директор на компанията повече от 17 години Делян Лилов дефинира фирмената стратегия, ръководи операциите и участва в управлението на ключови клиенти. Благодарение на неговия опит, професионализъм и бизнес възгледи, „Мусала Софт“ се разраства и позиционира като надежден, престижен и дългосрочен партньор на българския и международен пазар. Сред клиентите на компанията са Deutsche Telekom, IBM, VMware, Mtel, Vivacom, Telenor, Visa, DSK Bank, Национална агенция по приходите, КАТ и много други.

    Свързани новини
    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 22 минути
    „Аурубис“ инвестира още 800 млн. лв. у нас
    Компанията ще разшири рафинерията си за катодна мед и ще изгради два нови фотоволтаични парка
    преди 1 час
    Японската Nidec с втора инвестиция у нас
    Nidec Instruments откри научно-развоен изследователски център в София
    преди 1 час
    БНБ: Чуждите инвестиции у нас със спад от 66% за година
    Най-големите вложения в страната за януари-февруари 2024 са от Италия, Нидерландия и Гърция
    преди 2 часа
    Във Варна бе открита училищна лаборатория за екология и зелена енергия
    Общо 55 училища в България се включват в съвместни лаборатории, в които ще се създават предложения за промени в различни области на образователния процес
    преди 18 часа
    С 1 софийска заплата може да си купите 1 кв.м. жилищна площ в столицата
    Търсенето ще остане голямо, а ръстовете в цените ще бъдат малко над очакваните нива от 5-10%, сочи анализ на Bulgarian Properties
    преди 20 часа
    Lidl открива аутлет магазин за нехранителни стоки
    Селекцията от продукти се различава от останалите обекти