четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3236 прочитания

    CoolFit вече работи с Coworking spaces

    С нарастването на хората, работещи онлайн, споделените пространства за работна дейност са чудесен таргет за спортния абонамент, коментриа Божидар Божидаров, търговски директор на CoolFit
    30 ноември 2022, 18:06 a+ a- a

    Снимка: Божидар Божидаров, търговски директор на CoolFit

    CoolFit - мобилното приложение за спортен абонамент обяви, че разраства мрежата си от клиенти, като корпоративните партньорства на CoolFit вече включва и coworking spaces или т.нар. споделени пространства за работа. Този тип офиси най-често се ползват от фрийлансъри и хора на свободна практика, търсещи развитие в неформална работна среда.

    „С нарастването на хората, работещи онлайн, споделените пространства за работна дейност са чудесен таргет за спортния абонамент. Съвременният начин на работа често включва продължително стоене на офисен стол, а нуждата от физическа активност сред работещите никога не е била по-належаща. Независимо дали са фирмени служители, или работят от coworking space на ненормирано работно време, CoolFit отчита необходимостта от популяризиране на спортните дейности, затова и разширява достъпа на услугата си“, коментира Божидар Божидаров, търговски директор на CoolFit.

    Мобилното приложение играе ролята на абонаментна карта, като дава свобода на работодател и служител сами да изберат как да заплатят абонамента – може да бъде изцяло или частично финансиран от работодателя и служителя.

    Как работи дигиталната карта CoolFit?

    Всеки ден различен QR код бива генериран, а с него потребителят има достъп до един-единствен спортен обект в рамките на 24 часа. За сметка на това обаче приложението позволява неограниченото комбиниране на дейности в избрания обект, т.е. ползвателят може да прекара целия си ден, възползвайки се от различни групови тренировки, басейни, спа услуги и солариум, фитнес и релакс зони.

    Предимството на онлайн абонамента е, че елиминира нуждата от пластика и по този начин няма шанс да забравим спортната си карта у дома. Плащанията се случват бързо, лесно и сигурно изцяло с помощта на мобилното приложение, като CoolFit има цялостна история на плащанията и посещенията, работно време и местоположение на всички спортни обекти, както и опция за прекратяване на абонамента по всяко време само с един клик.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 16 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 16 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 17 часа
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място
    преди 17 часа
    ЕС с нови правила за големите фирми
    Дружествата ще трябва да следят дали стоките им не идват от места с използване на детски труд и замърсяващи природата
    преди 19 часа
    преди 22 часа