петък, 19 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2618 прочитания

    MultiSport: 80% от активно спортуващите в България се връщат в залите

    Компанията обяви, че планира да уеднакви цените за придружители на всички клиенти
    01 юли 2021, 14:10 a+ a- a

    80% от активно спортуващите в България вече се връщат в спортните зали и фитнесите. Това показват данните на компания Бенефит Системс България, която предоставя картите за спорт MultiSport у нас.

    От компанията споделят, че настоящият брой на ползвателите на картите е над 80 000. Той е по-нисък от 100 000+ в началото на 2020, но ако ситуацията в страната се задържи стабилна, браншът ще се върне към нормалната си работа от преди пандемията през 2022 г., очакват от компанията.

    Тенденцията се подкрепя и от проучване, проведено сред бизнес клиентите на Бенефит Системс България. Интервюирани са 1362 респонденти. 90% от запитаните оценяват карта MultiSport като полезна за служителите мотивационна придобивка, а 81% от клиентите на компанията твърдят, че служителите им продължават да ползват карти MultiSport в условията на пандемия, когато противоепидемичните мерки позволяват това.

    „Ситуацията доведе до трудности в логистиката и вътрешните процеси в компанията, но и ни насърчи да бъдем още по-гъвкави и бързи в реакциите и решенията си. Наложи се вътрешно преструктуриране на отделите, с цел оптимизация на ресурсите и работния процес, което бе предизвикателен момент за целия ни екип.“, споделя Цветан Иванов, управител на Бенефит Системс България.

    Ппрез април 2020 компанията стартира излъчването на онлайн тренировки публично в социалните мрежи, които са гледани близо 250 000 пъти. Към момента, освен видеотека с разнообразни тренировки, ползвателите на карти MultiSport имат на разположение полезни съвети и материали за активен и здравословен начин на живот в разработена от компанията онлайн платформа.

    Бенефит Системс подпомага и своите партньори - спортните обекти, в няколко направления. Благодарение на промяната в ДДС за спортни услуги от 20 на 9%, която влезе в сила през август 2020, компанията увеличи нетната цена, която заплаща към своите партньори. Така Бенефит Системс подкрепи фитнес индустрията с близо 2 млн. лв. и обяви, че ще се ангажира още по-активно с подкрепа на бизнеса, за да гарантира по-бързото му възстановяване от кризата.

    Друга стъпка в тази посока е и предстоящият проект MultiSport Академия, който представлява серия от практически бизнес обучения в помощ на развитието на професионални бизнес и управленчески умения у партньорите на компанията. Академията се очаква да стартира през месец септември.

    Компанията обави още, че пез финансовата 2020 година е отбелязала 26% спад на приходите си от продажби спрямо 2019 година, но очаква бързо възстановяване.

    Предстоят и много промени. Една от тях е уеднаквяването на ценовите условия за придружители за всички клиенти, без значение дали работят в големи или малки организации. „Още от зараждането си като идея MultiSport се стреми да бъде мотивационна придобивка, която позволява на работодателите да се грижат за своите служители. Заедно със служителите на клиентите ни приветствахме и техните близки да се присъединят като придружители, както и децата им. При детските карти вече сме наложили стандарт с една и съща цена за всички и виждаме като логична стъпка това да се случи и с придружителските карти за възрастни“, обясняват от компанията.

    Бенефит Системс България вече е направила и първата си стъпка в посока дигитализация - развитието на платформата си за здравословен начин на живот. Заедно с нея се планира и допълнителна дългоочаквана дигитализация на услугата, която да позволи на ползвателите да я използват по по-удобен за тях начин.

    Предстои представянето и на нови продукти, които да отговорят на нуждите и обратната връзка от пазара.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 4 часа
    JPMorgan: Не разчитайте на увеличаване на биткойна след разполовяването
    Банката прогнозира спад в стойността на най-голямата криптовалута в света
    преди 5 часа
    СЗО даде ново име на Covid и други респираторни вируси
    Международната агенция актуализира терминологията, която препоръчва за описание на респираторни инфекции
    преди 21 часа
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 21 часа
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 21 часа
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    преди 1 ден
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство