четвъртък, 18 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2844 прочитания

    Стартират директни полети от България до Сейшелите

    Първият чартърен полет от София до екзотичната дестинация е през октомври
    10 юни 2021, 16:13 a+ a- a

    Първият чартърен полет от България до Сейшелските острови стартира през октомври. Той ще се реализира със съдействието на най-голямата сейшелска туроператорска компания „7South“, българската туристическа агенция „Luxutour“ и Генералното почетно консулство на Сейшели в България. Това бе съобщена по време на събитие по-рано днес, в което се включиха генералният мениджър на 7South Андре Бътлър-Пайет, който пристигна от Сейшелите специално, за да обяви новината, основателят на „Luxutour“ Петър Стоянов и Почетният генерален консул на Сейшели в България Максим Бехар.

    Новите директни полети започват на 23 октомври 2021 и ще свързват София с най-големия остров на Сейшелите – Махе. Екзотичната страна стана все по-популярна сред българите, които сега ще бъдат значително улеснени при пътуването си до малката африканска държава.

    Българите се допускат само с негативен PCR тест, без изискване за карантина и в двете посоки.

    „Сейшелските острови са едно невероятно кътче, което предлага на своите посетители кристално чисти води, запазена природа, уникални видове флора и фауна, коралови рифове и постоянни емоции. Изключително много се радваме, че вече можем да споделим това богатство и с българите, които ще имат директни полети до Сейшели, благодарения на общия ни проект“, коментира Андре Бътлър-Пайет, генерален мениджър на 7South.

    „Винаги сме препоръчвали Сейшелите на нашите клиенти, защото те съчетават най-доброто от всички популярни екзотични острови. Затова се радваме, че успяхме с общи усилия, заедно с нашите партньори Мarbro Tours, Exotic Holiday и Planet Travel Center, да направим тази важна стъпка и да пуснем директни полети. Надяваме се това даде тласък на туристическите агенции у нас, които ще могат да добавят още една уникална дестинация към портфолиото си“, каза Петър Стоянов, основател на „Luxutour“.

    „Щастливи сме, че даваме още една възможност на българите да посетят красивите Сейшели. Надяваме се, че с пускането на директните полети все повече наши сънародници ще могат да се насладят на това райско кътче. Сейшелските острови са перфектна дестинация за всички, които търсят красива природа, интересна култура, екзотични изживявания и добро обслужване.", добави Максим Бехар, Почетен генерален консул на Сейшели в България.

    Дати на директните полети до Сейшели:
    ❖ 23 октомври 2021 – 01 ноември 2021
    ❖ 28 януари 2022 – 06 февруари 2022
    ❖ 25 февруари 2022 – 06 март 2022

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 8 часа
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 8 часа
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 9 часа
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    преди 15 часа
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство
    преди 16 часа
    България и Италия имат потенциал за разширяване на икономическите връзки и увеличаване на стокообмена и инвестициите
    Президентът на Италианската република Серджо Матарела е на официално посещение в България по покана на българския държавен глава