петък, 24 март 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  852 прочитания

  Какви са новите функции на Windows 11?

  Основната актуализация отговаря изцяло на новата ера на изкуствения интелект
  01 март 2023, 14:35 a+ a- a

  Microsoft обяви няколко нови функции за Windows 11. Основната актуализация на Windows 11 отговаря изцяло на новата ера на изкуствения интелект (ИИ), както и преоткрива и подобрява начина, по който хората работят на своите компютри.

  Сред новостите са:

  · Новата и базирана на изкуствен интелект търсачка Bing: много скоро стотици милиони потребители на Windows 11 ще имат възможността да получат достъп до тази нова технология за търсене, чат, отговаряне на въпроси и генериране на съдържание директно от Windows taskbar. В случай, че потребителите имат предварителен достъп до търсачката Bing, всичко, което трябва да направят, е да инсталират актуализацията на Windows 11 от днес, за да получат достъп до новото поле за търсене. За да се присъедините към новата визуализация на търсачката Bing, трябва да се регистрирате в списъка от чакащи.

  · С Windows 11 потребителите вече ще могат да свързват своя iPhone директно с компютъра си, като използват новия преглед на Phone Link за iOS. Освен това, потребителите ще забележат подобрения при докосване, джаджи на цял екран, както и бърз достъп до общодостъпното приложение за Windows 365.

  · Windows 11 също така включва нови функции за изкуствен интелект (ИИ) в Start менюто, както и текущи актуализации, за да направи операционната система по-достъпна и устойчива. С тези си действия, Microsoft за пореден път затвърждава ангажимента си за качество и лекота на използване в системата и приложенията.

  · Нови функции за достъпност, които включват поддръжка на брайлов дисплей и подобрен гласов достъп в ключови приложения.

  · Нови енергийни препоръки, които ще помогнат за контрола на въздействието на потребителите върху околната среда

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 26 минути
  За първи път: Европа на едно ниво със САЩ по инвестиции в стартъпи в ранен етап на развитие
  Нова платформа за таланти в „дълбоките технологии“ ще насърчи новаторите да изберат да развиват бизнес в Европа, обяви Мария Габриел в САЩ
  преди 2 часа
  Пускат 6,5 км от магистрала "Европа" до Великден
  До около месец се очаква да започне строителството и на последния участък от трасето на аутобана – между Сливница и Северната скоростна тангента на София
  преди 2 часа
  Населението на Пекин намаля за първи път от 2003 г.
  Естественият прираст на населението в страната е -0,05
  преди 2 часа
  Българското кисело мляко вече се предлага и на китайския пазар
  „Ел Би Булгарикум“ и японската „Мейджи“ ще създадат център за научно-развойна дейност
  преди 3 часа
  България е държавата членка с най-нисък БВП на човек от населението в ЕС
  Това показват предварителните данни на Евростат за 2022 г.