четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1592 прочитания

    Next4Commerce е новото съвместно дружество на Next Consult и C4 Nexus

    Новата компания ще обслужва български и международни клиенти и ще им помага да подобрят и разраснат своите възможности за дигитална търговия
    27 октомври 2022, 15:31 a+ a- a

    От ляво надясно: Орлин Дочев - Управляващ партньор в Next Consult,  Георги Запрянов - Управляващ Партньор в C4 Nexus, и Емил Вучков - Директор Маркетинг Автоматизация и Електронна Търговия в Next Consult. Колаж: Next4Commerce

    Next4Commerce е новото съвместно дружество на Next Consult, спезилизирана в предоставянето на консултации и решения за бизнес и дигитална трансформация, и C4 Nexus - бързо развиваща се start-up компания, внедряваща Salesforce Commerce Cloud и свързани решения. Това обявиха двете компании на събитие в София.

    Next4Commerce ще обслужва български и международни клиенти и ще им помага да подобрят и разраснат своите възможности за дигитална търговия. 

    Това партньорство ще позволи на Next Consult да разшири своите бизнес операции, покривайки цялото портфолио от продукти на Salesforce: B2B и B2C  Commerce, маркетинг, продажби, обслужване и бизнес анализи. Опитът на C4Nexus в имплементирането и поддръжката на Salesforce Commerce Cloud за световни брандове ще стане достъпен също за компании от Централна Европа.

    Next Consult и C4 Nexus целят да се превърнат в one-stop shop за дигитална трансформация на всеки аспект от бизнеса на една компания, а това партньорство ще изиграе съществена роля в разместването на пазара на бизнес софтуер, предизвиквайки препозициониране на доставчиците и промяна в разпределението на пазарния им дял в Централна и Източна Европа.

    Новата компания ще помага на клиентите в правилния подбор и имплементирането на иновативни технологии за дигитализиране на всички бизнес процеси. 

    „Вече смело може да кажем, че ние наистина предлагаме дигитална трансформация от А до Я със софтуер номер 1 в света”, подчертава Емил Вучков - Директор Маркетинг Автоматизация и Електронна Търговия“ в Next Consult. Георги Запрянов - Управляващ Партньор в C4 Nexus, добавя: „Развълнувани сме, че имаме възможността да споделим знанието, което натрупахме в областта на дигиталната търговия, работейки за водещи глобални бизнеси по света, с организации в Централна и Източна Европа.“

    Съвместното дружество комбинира повече от 12-годишният опит на Next Consult в бизнес и дигиталната трансформация за над 200 клиента по света и безспорната експертиза в имплементирането на Salesforce решения вече почти 10 години с 14-годишния опит на  екипа на C4 Nexus в разработването на решения за електронна търговия и подпомагане растежа на 3 от топ 5 на най-успешните клиенти на Salesforce Commerce Cloud в световен мащаб.

    „Salesforce е лидер в сферата на бизнес решения за електронна търговия от много години и е признат за най-добър софтуер в света от организации като Gartner, Forbes, IDC и др. , така както е обявен и за лидер в маркетинга, продажбите и обслужването на клиенти. Електронната търговия беше единствената липсваща част от нашето Salesforce портфолио и за нас беше важно да го добавим към това, което предлагаме.“, казва Вучков.

    „Ние вярваме, че с богатия си опит във въвеждането на Salesforce Commerce Cloud и работата със световни брандове от Азия, Европа и Америка, можем да допринесем за дигитализацията на B2B и B2C продажбите на бизнеса в региона и да бъдем лидер в предлагането на такъв тип решения.“, обяснява Георги Запрянов, управляващ партньор на C4 Nexus.

    „Това партньорство ще ни позволи да се превърнем в безспорен лидер в дигиталната трансформация не само в нашия регион, но и в Централна и Източна Европа.“, отбелязва Емил Вучков.

    Първата стъпка от съвместното пътешествие на двете компании започва със специализиран e-commerce уебинар The New e-Commerce Trendsetters (B2B commerce, Headless, Marketplace), в България и Румъния на 15 ноември (вторник) от 16:00ч. Регистрацията е отворена, а участието в уебинара е безплатно: https://event.next-consult.com/ the-new-e-commerce-trendsetters.

     

    Вижте профила и актуалните позиции за работа на НЕКСТ КОНСУЛТ АД в JOBS.bg

    Вижте профила и актуалните позиции за работа на C4 NEXUS LTD в JOBS.bg

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 10 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 10 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 11 часа
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място
    преди 11 часа
    ЕС с нови правила за големите фирми
    Дружествата ще трябва да следят дали стоките им не идват от места с използване на детски труд и замърсяващи природата
    преди 13 часа
    преди 16 часа