четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2821 прочитания

    Предстои първото крипто събитие на кораб в България

    Повече за форума и темите научете от Иван Драганов - създател на проекта КиберХора и организатор на Kibernacia Yacht Club
    04 август 2022, 16:20 a+ a- a

    Иван Драганов - създател на проекта КиберХора и организатор на Kibernacia Yacht Club. Снимка: Личен архив

    На 27 август 2022 (събота) на яхтено пристанище Марина Диневи - Свети Влас, ще се проведе първото по рода си крипто събитие на кораб в България - Kibernacia Yacht Club. Инициативата е на Иван Драганов - създател на YouTube проекта КиберХора.

    Иван е магистър е по Биобизнес и в продължение на 6 години работи като Началник Смяна в столично предприятие. По това време започва да се занимава с дигитално рисуване, анимация, създаване на уебсайтове и онлайн продажби. През 2017 са запалва по криптовалутите, а през 2020 създава YouTube канала Кибер Хора, който е популярен в българското пространство не само с интересни анализи и предложения на криптовалути, но и с множество кратки филми, които обръщат представата на човек за финансовата система, в която живеем. 

    Свързахме се с Иван, за да ни разкаже малко повече за предстоящото събитие.

    Иван, предстои първото по рода си крипто събитие на кораб в България - Kibernacia Yacht Club . Как се роди идеята за подобно събитие и каква е целта му?
    Сега е и времето да се засеят семената на успеха за следващите поколения инвеститори, предприемачи и обществото. Затова и КиберХора реши да създаде второто си крипто събитие. Стотици хора, вярващи в технологията и виждащи бъдещето през една призма, се събират, за да обменят опит, идеи, да получат достъп до ценна информация, да установят контакти и да се забавляват. Към целите на събитието добавяме обсъждане на най-важната информация от индустрията в контекста на случващото се в последните месеци, сплотяване на членовете на крипто общността чрез интерактивни предизвикателства. 

    Къде и кога ще се проведе?
    Избрахме приятна за сезона локация, която е яхтеното пристанище на Марина Диневи - Свети Влас, за да добавим запомняща се и сплотяваща атмосфера. Събитието Kibernacia Yacht Club ще започне в 17:00 ч. в GLAMOUR - Beach House Marina Dinevi Свети Влас, а след това ще се пренесе на кораба TATTOO. 

    Снимка: КиберХора

    Как ще протече? Каква е програмата и къде може да я разгледаме?
    Всеки, който дойде на събитието за първата част на вечерта в клуб GLAMOUR, ще разбере повече за Bitcoin, NFT, WEB 3.0. artificial intelligence и как той ще промени блокчейн пространството завинаги, Smart Contracts и какво прави една валута наистина успешна. Ще стане ясно какво място имат те в инвестиционния портфейл, както и как се купуват, съхраняват и как да разпознаваш риска в различните етапи. Ще имат възможност да се срещнат със създатели на успешни NFT проекти, като те ще споделят техния know-how и това за какво да внимават. В 21:00 ч., за втората част на събитието, се местим на кораба TATTOO за раздаване на награди, парти и още други изненади. 

    Ясни ли са вече лекторите и темите?
    Повечете от тях вече са ясни. Марина Мучакова (Binance Legal) ще говори за действащите правила за сключване на сделки и кога адресът ни спира да е анонимен при разплащане в криптовалута. Веселин Георгиев ( Binance Country Manager) ще обърне внимание на темите: маркетинг, общност, регулация, future of Binance in BG.

    На събитието ще чуем и Неделчо Богданов, български аниматор, известен като автор на интернет сериала „Българ“. Той е създател и на първия български триизмерен анимационен филм, както и на NFT проект.

    Сред другите лектори са Петър Гаврилов - DDAO Engagement Lead и блокчейн евангелист, Стоян Ангелов - Основател на Evedo, както и Васко и Боби - Основатели на Evolves Tech, Complete web3 Marketing incubator.

    Аз също ще говоря, като ще се опитам да открехна вратата на обикновения човек към света на криптовалутите. 

    Вие лично кои лектори и презентации очаквате с най-голямо нетърпение и защо?
    Лектори ще бъдат хора, които са изключително запознати с крипто сферата, някои от тях са счетоводители, разбиращи тънкостите на легализацията и търгуването с крипто в България. Други са в сферата на маркетинга и работят с големи крипто компании. Те специализират в изграждането на структура и усъвършенстване на един проект и го развиват до огромни стойности. Трети са ентусиасти в сферата на криптовалутите и обхващат най-иновативния дял - NFT-тата.

    Снимка: КиберХора

    За кого е подходящо събитието? Колко и какви хора очаквате да се включат?
    Събитието е подходящо за хора както с интерес към криптовалутите, които искат да разберат как да се възползват от водещата рискова инвестиция, така и за начинаещи инвеститори, които искат да се научат да анализират и оценяват потенциала на конкретни криптовалути. Всеки, който дойде на събитието, ще научи повече за стратегиите и тактиките за успешно инвестиране и спекулиране в света на криптовалутите от експерти с дългогодишна практика и разбиране на технологията. Знанията, които ще придобие, може да послужат на традиционни инвеститори, които искат да диверсифицират инвестиционното си портфолио и да бъдат в крак с трендовете на пазара, също и на професионалисти, които вярват, че криптовалутите са бъдещето и искат да бъдат част от него. Очакваме на събитието да присъстват над 400 души.

    Какви са цените на билетите?
    Билети за събитието могат да се купят от сайта https://kibernacia.com/. Колкото по-рано купите билета, толкова по-ниска цена ще заплатите. Билети ще се продават и на място непосредствено преди събитието, но на по-високи цени.

    Разкажете ни малко повече за мисията на КиберХора, върху какво друго работите и какво ново предстои?
    КиберХора е най-голямата активна общност в България за крипто финанси и блокчейн услуги. Дискутираме и образоваме хора с интерес към криптовалутите, които искат да разберат как да се възползват от водещата рискова инвестиция. . 

    КиберХора стартира през 2020 и днес помагаме на все повече начинаещи инвеститори да се научат да анализират и оценяват потенциала на конкретни криптовалути. Първото си събитие  организирахме през май в EXE CLUB - гр. София. Събраха се над 300 души, като раздадохме над 7 500 лв. на участници от спонсори като NEXO, Altcoins.BG, CRYPTOBORSI, EVEDO, xChange.bg, vEMPIRE. Имаме и VIP гости с дългогодишна история в крипто средите, режисьори, инфлуенсъри,  инвеститори и предприемачи. КиберХора реализира и първото в България крипто парти, livestream в YouTube с обща гледаемост за вечерта от 1200 души.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 час
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк
    преди 2 часа
    „България Еър“ променя терминалите за опериране в в Рим, Мадрид и Прага
    Те са предвидени за полети от шенгенското пространство и предоставят възможност за по-добри транспортни връзки и влизане в страните без паспортна проверка
    преди 2 часа
    Предлагат бърза ликвидация на неработещи фирми
    От 30 хил. до 50 хил. нови дружества се създават на година, като над 90% от новостартиралите компании се провалят още в началните стъпки
    преди 3 часа
    3 български авиокомпании ще летят до Китай
    Правителството определи авиопревозвачите за директните полети до Поднебесната империя
    преди 3 часа
    преди 3 часа
    ЕК с планове за европейска диплома
    Така ще се насърчи мобилността с учебна цел в рамките на ЕС