четвъртък, 28 октомври 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  685 прочитания

  Тази българска компания показва визитките на бъдещето

  Решението й позволява да прехвърлите контактите си върху картата, да ги актуализирате неограничен брой пъти, без да има нужда от печат на нови визитки при промяна на позиции
  01 октомври 2021, 10:31 a+ a- a

  Базираната в България технологична компания Smart Cards представи на пазара първите дигитални визитни картички още през 2018. Сега дружеството революционизира дори собствената си иновация, създавайки единствения софтуер позволяващ на технологията за комуникация в близко поле (NFC) да създаде иновативно и устойчиво решение, работещо на всички смарт устройства, включително и iPhone.

  Технологията позволява на потребителите, както да прехвърлят своите контакти върху картата, така и да ги актуализират неограничен брой пъти, което означава, че няма нужда от печат на нови визитки, когато се променят контакти или позиции.

  Споделянето на контакти е лесно, изисква се единствено докосване или сканиране на смарт визитка със смартфон.

  „Предоставяме бъдещето на обмен на контакти на българските потребители и ги насърчаваме да се откажат от своите визитки за еднократна употреба с нашето устойчиво решение. Знаем, че потребителите стават все по-внимателни към физически контакти, но също така знаем, че визитната картичка във физическа форма е нещо, с което хората не са склонни да се разделят. Създадохме идеалното физическо и все пак безконтактно решение“, споделя Ива Павлова, основател на Smart Card.

  Устойчивият ергономичен дизайн на иновативните визитни картички е изработен от материали за многократна употреба, създавайки екологична и устойчива на времето карта, която ще издържи години. Смарт преносителите могат да бъдат пластмасови, метални или дори бамбукови.

  От стартирането на Smart Card се наблюдава нарастване на хората, които преминават към дигиталното, като екипът отчита 800% увеличение на продажбите от началото досега и приток на запитвания както от частни лица, така и от национални и компании от 13 различни държави.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 24 минути
  5643 нови случая на Covid-19 у нас
  Общият брой потвърдени случаи на новия коронавирус у нас от началото на пандемията е 587 765
  преди 15 часа
  САЩ предвиждат въвеждане на „данък милиардери“
  Той ще засегне приблизително 700 данъкоплатци с над $1 млрд. активи или $100 млн. годишен доход за 3 последователни години
  преди 16 часа
  Повече от половината места за настаняване у нас отчитат намаление на приходите през септември
  Около четвърт от мениджърите са съкратили персонал, показват данните на НСИ
  преди 17 часа
  Конференция „Новата транзитна епоха на недвижимите имоти“ ще се проведе в хибриден формат
  Тоова ще е седмото поредно издание на Националната конференция “INSPIRE TO HIGHER” по случай деня на професионалните брокери и агенти на недвижими имоти 30 октомври
  преди 17 часа
  Първото издание на eBay Academy стартира у нас
  В безплатното обучение ще вземат участие над 50 български фирми