четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1630 прочитания

    Валентина Кожухарова е новият Мениджър „Човешки ресурси“ на SiteGround

    Тя има над 12 години опит в сферата на човешки ресурси
    23 май 2023, 10:24 a+ a- a

    Снимка: SiteGround

    Валентина Кожухарова поема поста Мениджър „Човешки ресурси“ в SiteGround от май, 2023 година, съобщиха от компанията. 

    Валентина е професионалист с над 12 години опит в сферата на човешки ресурси, като осем от тях са в отдел „Човешки ресурси“ на SiteGround. Започва като експерт и преминава през различни роли и отговорности, свързани със структурни промени и трансформации, подбор и развитие, ангажираност и управление на представянето. 

    В новата си роля тя ще управлява всички дейности в SiteGround, свързани с подбор и развитие на екипите на една от най-награждаваните IT компании в страната, с над 20 отличия само за 2022 година. Валентина притежава магистърска степен по Трудова и организационна психология, докторант по Икономическа психология. 

    SiteGround е една от най-високоефективните и иновативни технологични компании в своята сфера на дейност в световен мащаб. Продуктите ѝ се използват от потребители с над 2 800 000 уебсайт домейна, като компанията разработва вътрешно и предлага на клиентите си високотехнологични софтуерни, фронт-енд, бек-енд и AI проекти и приложения, инсталирани до момента над три милион пъти от потребители. 

    SiteGround има три офиса в София, Пловдив и Стара Загора. В тях работят 500 служители, като компанията непрестанно инвестира в развитието на техните експертни умения и професионални компетенции. Част от философията за грижа към екипа са и множеството допълнителни придобивки, в много от които компанията е пионер като работодател: съкратено работно време в петък, собствен ресторант и бариста, собствена фитнес зала, допълнителна здравна застраховка, годишни медицински прегледи, масажи, спортни карти, уникална офис среда, различни инициативи в подкрепа на физическото, емоционално, личностно и професионално развитие на служителите.

    Вижте профила и актуалните позиции на SiteGround Hosting EOOD в JOBS.bg 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 2 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк
    преди 3 часа
    „България Еър“ променя терминалите за опериране в в Рим, Мадрид и Прага
    Те са предвидени за полети от шенгенското пространство и предоставят възможност за по-добри транспортни връзки и влизане в страните без паспортна проверка
    преди 3 часа
    Предлагат бърза ликвидация на неработещи фирми
    От 30 хил. до 50 хил. нови дружества се създават на година, като над 90% от новостартиралите компании се провалят още в началните стъпки
    преди 4 часа
    3 български авиокомпании ще летят до Китай
    Правителството определи авиопревозвачите за директните полети до Поднебесната империя
    преди 4 часа
    преди 4 часа
    ЕК с планове за европейска диплома
    Така ще се насърчи мобилността с учебна цел в рамките на ЕС