събота, 02 декември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2678 прочитания

  Progress търси ИТ таланти за стажантската си програма за софтуерни инженери

  Програмата е с продължителност 6 месеца и стартира през юли 2023 г.
  04 май 2023, 10:13 a+ a- a

  Снимка: Progress

  Progress обяви старта за кандидатстването за тазгодишната си платена стажантска програма за софтуерни инженери. По време на 6-месечния стаж студентите ще се запознаят с различните етапи в разработката на софтуерни продукти, ще придобият нови знания и опит и ще имат възможност да работят с водещи експерти от компанията. 

  За стажа, който ще започне през юли 2023 г., могат да кандидатстват всички, които стартират професионалния си път в сферата на софтуерната разработка: студенти от специалностите „Компютърни науки“, „Софтуерно инженерство“ или други сходни, както и обучаващи се софтуерни инженери в ИТ образователни инициативи. Кандидатстването включва подаване на автобиография и мотивационно писмо на уебсайта на Progress, както и решаване на практическа задача и интервю. 

  Стажантите ще бъдат заети на пълно работно време с възможност за преминаване към гъвкаво след началото на академичната година. В екип с ментор, всеки ще работи по реални инженерни задачи, свързани с решението за управление на съдържанието и създаване на дигитални преживявания Progress Sitefinity, водещите инструменти за разработчици Progress Telerik и Progress Kendo UI, както и софтуера за безопасен трансфер на файлове Progress MOVEit. Участниците ще се запознаят с дейността на различните екипи, част от разработката на един софтуерен продукт, сред които продуктов мениджмънт, маркетинг и UI/UX. Най-добре представилите се ще имат възможност да останат на постоянна работа в Progress.

  В София се намира най-големият офис на Progress и в него работят екипи от различни направления с ключово значение за бизнеса на глобално ниво – екипи по разработка на продукти, управление на продукти, дигитален маркетинг, продуктов маркетинг, продажби и други. Работната среда е базирана на доверие, уважение и работа в екип с разнообразни възможности за професионално развитие. Служителите имат 30 дни годишен платен отпуск, допълнителен почивен ден за рождения си ден, възможности за доброволчество и допълнителни социални придобивки за съчетаване на работа и личен живот като денонощен фитнес и безплатен детски център в офиса на компанията. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 15 часа
  От 1 януари: Максималният осигурителен доход се повишава на 3750 лв.
  Парламентът прие на първо четене бюджетите на НЗОК и ДОО за 2024
  преди 19 часа
  Висшистите в България се реализират все по-добре
  Под 1% безработица при медици и математици, показва тазгодишното издание на Рейтинговата система на висшите училища в България
  преди 20 часа
  AbbVie купува ImmunoGen
  Сделката е на стойност $10,1 милиарда
  преди 20 часа
  Ето колко години трябва да спестявате, за да си купите жилище в България
  Жилищата са достъпни за около една трета от домакинствата в страната, сочи анализ на УниКредит Булбанк
  преди 21 часа
  Безработицата в ЕС и еврозоната остава стабилна
  През октомври показателят остава непроменен спрямо предходния месец
  преди 22 часа
  Инфлацията в еврозоната намалява повече от очакваното
  Според експресните оценки на Евростат показателят през ноември е 2,4%