четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2076 прочитания

    „Бизнесът в действие“ отново среща младите хора с практиката от света на бизнеса

    Събитието е насочено към студенти и наскоро завършили, които се интересуват от придобиване на практически знания за света на бизнеса
    25 април 2023, 16:00 a+ a- a

    Снимка: АИЕСЕК

    Осемнадесетото издание на „Бизнесът в действие“ ще се проведе на 20 май 2023 г. в SoftUni Digital на бул. „Ал. Малинов“ №78. „Бизнесът в действие“ е интерактивно събитие, създадено от младежи за младежи. Провежда се в България от 2006 година насам и до момента е имало над 3000 участници. Организира се от международната младежка организация АИЕСЕК, която се води изцяло от млади хора и си поставя за цел да създава бъдещите лидери в света.

    Събитието е насочено към студенти и наскоро завършили, които се интересуват от придобиване на практически знания за света на бизнеса. Целта му е да осигури възможност на студентите да приложат теоритичните си умения на практика, както и да разберат малко повече за това как могат да превърнат идеите си в иновации.

    Бизнесът в Действие, се състои от две части, първата е откриващото събитие (20.05.2023 г.), в Софтуни, София, където професионалисти от най-различни сектори ще изнесат лекции за това как да изградим личният си бранд, как да използваме силните си страни за да осъществим целите си и още много полезни за младите хора теми. Там участниците също ще имат възможност да се запознаят с компании, търсещи кадри точно като тях и предлагащи възможности за развитие на личните и професионалните им умения. 

    Втората част се състои от казуси или уъркшопи организирани от компании, присъствали на събитието. Те дават възможност на участниците да приложат знанията и уменията си в действие, като коментират с компаниите актуални и реални въпроси в сферата им и предоставят иновативен подход за решението им.

    Лайтомотивът в 18-то издание на инициативата е да вдъхнови и подготви младите хора за света на бизнеса. Чрез вдъхновяващи лектори, практически семинари и възможности за работа в мрежа, участниците ще могат да превърнат идеите си в иновативни решения. 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 3 часа
    ЕК стартира Алианса за критично важните лекарства
    Целта е да се предотврати недостига на лекарства от критично значение
    преди 4 часа
    ЕС ограничава плащанията в брой до €10 000
    ЕП прие нови правила за борба с прането на пари и финансирането на терористични организации
    преди 5 часа
    Мъск обеща по-евтини електромобили
    След като компанията отчете най-големия спад на приходи от 2012 г. насам
    преди 21 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 21 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 22 часа
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място