понеделник, 25 септември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2764 прочитания

  Антония Парапанова е новият бизнес мениджър на Tack TMI България

  Тя има над 10 години опит като изпълнителен мениджър в сферата на HR услугите
  10 февруари 2023, 14:53 a+ a- a

  Снимка: Tack TMI България

  Антония Парапанова е новият бизнес мениджър на Tack TMI България. Тя има повече от 10 години опит като изпълнителен мениджър в сферата на HR услугите – корпоративни събития, тийм билдинг, обучения и консултации.

  Tack TMI е част от GI Group, оперира в повече от 45 държави и е световна мрежа от повече от 800 експерти – консултанти, треньори, фасилитатори и създатели на програми в специализирани области за обучение и развитие на. Международните програми на Tack TMI се провеждат в 55 държави, на 37 различни езика, с една обща цел – да се окаже помощ на хората и организациите да се развиват и преуспяват. След придобиването ѝ от страна на GI Group през 2011 година, Tack TMI се превръща в една от 10-те най-успешни компании в света за услуги в областта на човешките ресурси. В България Tack TMI присъства вече повече от 20 години и за това време успява да изгради високо ниво на доверие и експертиза по отношение на нуждите на клиентите, като осигурява правилната диагностика и адекватните решения.

  Антония е основател на една от водещите тиймбилдинг компании в България, която беше успешно продадена през 2019 г. В кариерата си е работила по международни проекти във Великобритания, Русия, България, Холандия, САЩ и Колумбия. Нейното академично образование е в областта на бизнес, икономика и организационна психология. През януари 2023 г. поема позицията бизнес мениджър на Tack TMI България.

  Антония споделя убеждението, че екипността е ключова за постигането на успехи, вярва в силата на позитивното мислене и че няма невъзможни неща.

   

  Очаквайте интервю на Economy.bg с Антония Парапанова, Тициано Родолфо Розето, регионален директор на GI Group Holding, и Джим О'Браян, изпълнителен директор на Tack TMI.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  21 септември 2023, 16:19
  Банката на Англия остави лихвите непроменени
  Намалена е прогнозата за икономически ръст за третото тримесечие
  21 септември 2023, 15:37
  Plan A привлече 27 млн. долара финансиране
  С набраните средства софтуерната компания планира да удвои броя на служителите си до над 240 и да разшири присъствието си на пазара в Европа
  21 септември 2023, 15:30
  Според Тегмарк технологията за AI не бива да е с отворен код
  Ученият, който стои зад писмото, призоваващо за пауза в разработването на мощни системи за AI, заяви, че писмото му е имало по-голям ефект от очаквания
  21 септември 2023, 14:51
  Започнаха реални действия за строителството на Дунав мост 3
  В началото на 2024 се очаква да стане ясно дали проектът за втори мост Русе-Гюргево е одобрен за финансиране
  21 септември 2023, 13:54
  България получи 80 640 дози от новата ваксина срещу COVID-19
  Прилагането им ще стартира от следващата седмица