вторник, 23 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2826 прочитания

    Visteon стартира програма за обучение на начинаещи в областта на софтуера

    Над 30 местни студенти ще станат постоянна част от екипа на Visteon в София още от първия ден като част от RISE
    07 юни 2022, 14:26 a+ a- a

    Лойк Гризлейн, регионален вицепрезидент и генерален мениджър на Visteon за Европа,
    сн: Visteon

    Visteon стартира RISE - първата по рода си глобална програма за начинаещи в областта на софтуера. България е първата страна в Европа, в която технологичният лидер ще развие инициативата, като даде възможност на над 30 местни студенти да станат постоянна част от екипа в София още от старта й това лято. Така от първия ден на професионалния им път Visteon инвестира и развива целенасочено новото поколение софтуерни таланти у нас.

    Инженеринговият център в София отваря широко вратите към света на мобилити технологиите в глобален мащаб за студентите, като в първата година и половина ще преминат през три етапа на развитие с различна продължителност и фокус върху софтуерната разработка. Модулите включват едномесечно въведение в света на Visteon, автомобилния софтуер и работата в глобална технологична компания. Следват два етапа, съсредточени върху реални проекти и различните роли по тяхната реализация, включващи тестване, интеграция и програмиране на софтуерни решения, преди те да бъдат имплементирани в автомобила.

    Във всеки един от етапите на програмата младите таланти ще имат възможността да се учат и да работят с най-добрите инженери във Visteon на местно и глобално ниво. Заедно с тях ще разработват най-новите технологични проекти за автомобилите на бъдещето в световен мащаб.

    Програмата RISE предвижда месечно възнаграждение за всеки участник, като компанията ще актуализира инвестицията си на регулярни периоди в зависимост от представянето в рамките на инициативата.

    „Във Visteon младите таланти имат възможността не само да се учат и да се развиват сред едни от най-добрите експерти в областта на автомобилните технологии, но и да имат реален принос в индустрията на световно ниво още в самото начало на своя професионален път“, сподели наскоро пред студенти в София Лойк Гризлейн, регионален вицепрезидент и генерален мениджър на Visteon за Европа.

    RISE има две стартови дати, съобразени с възможността на студентите – 18 юли и 29 август 2022. Желаещите да бъдат част от програмата могат да прочетат повече за изискванията и да кандидатстват до края на юни тук: bit.ly/3FLNAFn.

    Visteon България е водещият технологичен център на компанията за цяла Европа. Тук над 700 инженери управляват цялостния продуктов цикъл, като на местно ниво се проектират, разработват и тестват над 250 глобални и регионални високотехнологични проекти, които подпомагат трансформацията в съвременните автомобили по отношение на дигитализация и електромобилност. Местният екип работи по международни проекти за глобални клиенти от автомобилната индустрия вече над 20 години. Голяма част от инженерите предават знанията и опита си освен на новите попълнения в екипа, така и на следващите поколения таланти в специализираните университети и професионални гимназии в България. Така на местно ниво Visteon изгражда и диктува високото ниво на експертиза в автомобилната електроника вече две десетилетия. Преди години компанията бе първата на местния пазар, която създаде дисциплини като requirement и тест инженери, специалисти по качество и функционална безопасност, софтуер, хардуер и механика за автомобилна електроника. Днес портфолиото на Visteon България се допълва и с пилотни за местния пазар проекти в сферата на електрификацията.

    Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на Вистеон Електроникс България ЕООД в JOBS.bg тук

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 26 минути
    Във Варна бе открита училищна лаборатория за екология и зелена енергия
    Общо 55 училища в България се включват в съвместни лаборатории, в които ще се създават предложения за промени в различни области на образователния процес
    преди 17 часа
    С 1 софийска заплата може да си купите 1 кв.м. жилищна площ в столицата
    Търсенето ще остане голямо, а ръстовете в цените ще бъдат малко над очакваните нива от 5-10%, сочи анализ на Bulgarian Properties
    преди 18 часа
    Lidl открива аутлет магазин за нехранителни стоки
    Селекцията от продукти се различава от останалите обекти
    преди 19 часа
    преди 19 часа
    Tesla намали допълнително цените в САЩ и Китай
    В Азия цената е намалена с около $2000
    преди 20 часа
    НС отложи на първо четене пълната либерализация на пазара на ток
    Либерализацията на пазара на ток за бита се отлага с година