четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3734 прочитания

    С нови придобивки за служителите си стартира лятото CluneTech

    Ден без срещи, свободни следобеди в петък и платен от компанията полуден за лични ангажименти са трите най-нови допълнения към пакета
    01 юни 2022, 15:56 a+ a- a

    Част от екипа на CluneTech. Снимка: CluneTech

    Ден без срещи, свободни следобеди в петък и платен от компанията полуден за лични ангажименти са трите най-нови допълнения към пакета от придобивки за служителите на ирландската компания CluneTech, съобщиха оттам. 

    Целта на новите придобивки е постигането на по-добър баланс между работа и личен живот и осигуряване на гъвкава работна среда, която отговаря на нуждите на служителите.

    Всяко тримесечие служителите на компанията ще могат да се възползват от половин ден, платен от компанията, в който да обърнат внимание на важните за тях лични ангажименти. „Дали ще отидат на зъболекар, на училищния празник на детето си или ще отделят време за себе си, за нас няма значение за какво ще използват служителите ни този полуден. Искаме да дадем необходимата подкрепа и спокойствие на всеки един за това, че може да свърши важни за него в личен план дела.”, споделят от компанията. 

    В допълнение към това в летния период служителите на технологичната група могат да избират да отработят часовете си за седмицата по начин, по който да си освободят още половин ден от работа. Очакванията на компанията са, че хората ще използват тази възможност в петък, така че да се възползват от по-дълги уикенди през лятото, но е възможно да изберат и друг ден, който да пасва на нуждите им по-добре.

    Не на последно място в списъка с нови придобивки стои въвеждането на ден без срещи, който не само ще даде по-голямо спокойствие на тези, които ще се възползват от свободния си полуден или ще приключват работа по-рано в някой от дните от седмицата, но и генерално ще осигури възможност за по-пълноценен фокус на служителите и екипите.

    С увеличаване на конкуренцията на пазара на труда, CluneTech работи постоянно за това привлича таланти и да подобрява условията за служителите си, а новите придобивки на компанията са поредното доказателство за това. Припомняме, че в началото на годината CluneTech бе сред отличените в категорията „Управление на стреса” на годишните Employer Branding награди на b2b Media, а на глобално ниво за седма поредна година CluneTech попада в списъка с Great Place to Work компании, включително в категориите Best Workplace in Tech и Best Workplace for Women™.

    Вижте профила и актуалните позиции за работа на CluneTech / ТАКСБЕК ЕООД в JOBS.bg 

     
    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 9 минути
    Мъск обеща по-евтини електромобили
    След като компанията отчете най-големия спад на приходи от 2012 г. насам
    преди 16 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 17 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 17 часа
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място
    преди 17 часа
    ЕС с нови правила за големите фирми
    Дружествата ще трябва да следят дали стоките им не идват от места с използване на детски труд и замърсяващи природата
    преди 19 часа