петък, 19 август 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  932 прочитания

  Paysafe стартира стажантската си програма за Java програмисти

  20 млади таланти ще имат възможност да вземат участие в платената програма, кандидатстването продължава до 31 май
  26 април 2022, 13:06 a+ a- a

  През месец юни тази година Paysafe - специализирана платформа за плащания, стартира шестмесечната си стажантска програма за Java програмисти. Участие в нея може да вземе всеки, обучаващ се в последен курс или вече завършил академична специалност, или определени програми и курсове в областта на технологиите. Тя е подходяща за хора без или с малко опит, които искат да се обучават в реална работна среда. Програмата е платена и се осъществява присъствено в офиса на Paysafe в сграда Capital Fort в град София.

  Paysafe е една от най-големите софтуерни компании в България. Офисите й в София и Варна са основен двигател за развитието на глобалния бизнес на компанията в областта на онлайн разплащанията.

  Стажантската програмата се осъществява за дванадесета поредна година и е условно разделена на две части. По време на първите три месеца стажантите преминават през интензивно обучение - комбинация между лекции и упражнения. Технологиите, върху които са фокусирани теоретичните и практическите обучения, са: Java, Spring Boot, RESTful Microservices, Angular, Oracle, Kafka, Git, CSS, HTML, JS. Целта е участниците да развият способността си да работят в екип като един отбор. Първата част от обучението завършва със създаването на проект, базиран на гореспоменатите технологии, който ще бъде използван от служителите на Paysafe.

  Във второто тримесечие от програмата стажантите ще бъдат разпределени в различни екипи на Paysafe. Те ще могат да разработват софтуерни решения за продукти от портфолиото на компанията, както и да се възползват от хибридния модел на работа, позволяващ работа от вкъщи през повечето дни от седмицата.

  „Нашата стажантска програма стартира през далечната 2011 г. Оттогава в нея са взели участие 89 мотивирани млади специалисти, 69% от които все още са част от Paysafe. За разлика от много други стажове, ние целим да осигурим постоянна позиция на всички успешно преминали участници в програмата. Надяваме се за поредна година да провокираме интереса на младите таланти в България, които искат да се обучават и да работят рамо до рамо с над 300 софтуерни инженери в Paysafe.“, споделя Ивона Гаврилова, Senior Recruitment Manager в Paysafe.

  Всеки успешно завършил програмата има действителен шанс да стане един от вече над 1 400-те служители на Paysafe в София и Варна.

  Кандидатстването за програмата вече стартира и ще продължи до 31 май 2022 г., като се предвиждат две стартови дати през юни. Процесът по подбор се състои от две стъпки - онлайн тест и дистанционно интервю с представител на екипа на подбор, инженери от ИТ екипа и Engineering Manager. Одобрените кандидати ще бъдат информирани своевременно.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 7 часа
  GSK сключи договор за $170 млн. с УНИЦЕФ
  Компанията трябва да достави до 18 млн. дози ваксина срещу малария в рамките на 3 години
  преди 8 часа
  Производствените цени в Германия с 37% ръст на годишна база
  Това е най-голямото повишение на показателя, откакто се води статистика
  преди 8 часа
  преди 8 часа
  България и Сърбия ще работят заедно за гарантирането на енергийните си ресурси
  Превозът на български въглища за Сърбия, удълбочаването на Дунав и нов интермодален терминал, обсъдиха министрите на транспорта на двете страни
  преди 10 часа
  Фонд на фондовете ще разполага с над 2 млрд. лв. за периода 2021-2027 г.
  Във фонда започва одит, съобщи министър Александър Пулев
  преди 12 часа
  Samsung инвестира $15 млрд. в развоен център за чипове
  Компанията иска да бъде сред лидерите в технологиите за производство на чипове