четвъртък, 08 декември 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1200 прочитания

  Paysafe стартира стажантската си програма за Java програмисти

  20 млади таланти ще имат възможност да вземат участие в платената програма, кандидатстването продължава до 31 май
  26 април 2022, 13:06 a+ a- a

  През месец юни тази година Paysafe - специализирана платформа за плащания, стартира шестмесечната си стажантска програма за Java програмисти. Участие в нея може да вземе всеки, обучаващ се в последен курс или вече завършил академична специалност, или определени програми и курсове в областта на технологиите. Тя е подходяща за хора без или с малко опит, които искат да се обучават в реална работна среда. Програмата е платена и се осъществява присъствено в офиса на Paysafe в сграда Capital Fort в град София.

  Paysafe е една от най-големите софтуерни компании в България. Офисите й в София и Варна са основен двигател за развитието на глобалния бизнес на компанията в областта на онлайн разплащанията.

  Стажантската програмата се осъществява за дванадесета поредна година и е условно разделена на две части. По време на първите три месеца стажантите преминават през интензивно обучение - комбинация между лекции и упражнения. Технологиите, върху които са фокусирани теоретичните и практическите обучения, са: Java, Spring Boot, RESTful Microservices, Angular, Oracle, Kafka, Git, CSS, HTML, JS. Целта е участниците да развият способността си да работят в екип като един отбор. Първата част от обучението завършва със създаването на проект, базиран на гореспоменатите технологии, който ще бъде използван от служителите на Paysafe.

  Във второто тримесечие от програмата стажантите ще бъдат разпределени в различни екипи на Paysafe. Те ще могат да разработват софтуерни решения за продукти от портфолиото на компанията, както и да се възползват от хибридния модел на работа, позволяващ работа от вкъщи през повечето дни от седмицата.

  „Нашата стажантска програма стартира през далечната 2011 г. Оттогава в нея са взели участие 89 мотивирани млади специалисти, 69% от които все още са част от Paysafe. За разлика от много други стажове, ние целим да осигурим постоянна позиция на всички успешно преминали участници в програмата. Надяваме се за поредна година да провокираме интереса на младите таланти в България, които искат да се обучават и да работят рамо до рамо с над 300 софтуерни инженери в Paysafe.“, споделя Ивона Гаврилова, Senior Recruitment Manager в Paysafe.

  Всеки успешно завършил програмата има действителен шанс да стане един от вече над 1 400-те служители на Paysafe в София и Варна.

  Кандидатстването за програмата вече стартира и ще продължи до 31 май 2022 г., като се предвиждат две стартови дати през юни. Процесът по подбор се състои от две стъпки - онлайн тест и дистанционно интервю с представител на екипа на подбор, инженери от ИТ екипа и Engineering Manager. Одобрените кандидати ще бъдат информирани своевременно.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 9 часа
  За първи път: Търговията ни със Северна Македония достигна 1 млрд. евро през 2022
  Бизнес форум с над 150 представители на бизнеса и търговските камари от двете страни се проведе в Скопие
  преди 9 часа
  преди 11 часа
  Финтех компанията ITF набра 2 млн. лв. от борсата
  Това е 5-то успешно IPO на beam пазара за тази година
  преди 11 часа
  ЕК одобри 5.6 млрд. евро за българското земеделие до 2027
  Планът ще подкрепи създаването на близо 9500 работни места и 650 инфраструктурни инвестиции в селските райони
  преди 12 часа
  Авиационният сектор ще излезе на печалба през 2023 г.
  Според прогнозите на IATA това ще се случи за първи път от настъпването на пандемията през 2019 г.
  преди 16 часа
  Какво предстои за банките през 2023?
  Банките ще трябва да търсят нови източници на стойност в дългосрочен план, сочи анализ на Делойт