петък, 29 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2990 прочитания

    Борислава Дякова с международно отличие в управлението на човешки ресурси

    HR директорът на Модис България е HR Executive of the Year в международните награди Stevie
    02 септември 2021, 13:48 a+ a- a

    Stevie Awards for Great Employers обявиха отличените през тази година организации и професионалисти от цял свят, постигнали най-добри резултати в привличането, управлението и развитието на таланти.

    Категорията HR Executive of the Year, в която Борислава Дякова от Модис България е победител, отличава най-добрите практики за управление на HR екипите в организацията, реакцията срещу COVID-19 и въведените мерки за безопасност, планираните и изпълнените проекти за привличане на кадри, развитие и обучение на таланти и кариерно израстване в рамките на компанията. Номинацията на Борислава се отличава и с успешните проекти на екипите ѝ за подобряване на работната среда, както и с активности за личностно развитие, подобряване на физическото и ментално здраве, ангажираността на служителите в компанията, понастоящем над 1400 души в София и Пловдив.

    “Борислава и нейните екипи са свършили отлична работа по отношение на създаването и имплементацията на стратегия за обучение и развитие и дигитализацията на HR процесите в компанията. Очевидно е въздействието на всички проекти и инициативи за благополучното развитие на човешките ресурси и бизнеса в сегашните предизвикателни времена.”, коментира член на журито за номинацията на Борислава.

    “На първо място, искам да благодаря на всички екипи в организацията, отдадени на развитието на човешки ресурси и капитал, развитие и обучение, подбор и кариерно израстване в Модис България. Тази награда е резултат от всекидневните им усилия да превърнат компанията ни в предпочитан работодател и аз съм изключително горда да бъда част от техните успехи и постижения. Също така, макар и в индивидуална категория, тази награда е заслуга на всеки един от талантите в компанията ни, който спомага за успеха и разпознаваемостта на Модис България, като ключова локация за развитието на бизнеса ни на международно ниво.”,  коментира от своя страна Дякова след спечелване на златното отличие.

    Тазгодишното издание на наградите се отличи с повече от 950 номинации на компании и професионалисти от над 29 държави по света. Наградени бяха отделни проекти, инициативи, постижения, свързани с предоставяне на най-добрите безопасни условия на труд, най-добрите практики за привличане и развитие на служители, индивидуални и екипни HR програми, най-успешните мениджърски подходи за управление на екипи и за реакция срещу заплахата от COVID-19 през последните 18 месеца. Номинациите получиха своята обратна връзка и оценка от над 70 членове на журито, професионалисти в областта от цял свят.

    “Шестото издание на наградите Stevie за най-добри работодатели предложи на журито изключително силни номинации въпреки трудностите, пред които сме поставени през тази и предходната години. Похвално е, че имаме толкова голям брой успешни организации, екипи и хора, които посвещават всеки свой ден, за да подобрят своята работа и тази на своите екипи чрез обучение, възможности за работа от дома и др. Очакваме с нетърпение да отпразнуваме успехите заедно с победителите на виртуална церемония на 17 ноември тази година.”, сподели Маги Галагър, президент на Stevie Awards.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 33 минути
    Бош Автомобилно оборудване открива център за обучения с ПГТЕ „Хенри Форд"
    Центърът има за цел да подготви специалисти в областта на поддръжката и ремонта на леки и тежкотоварни автомобили
    преди 2 часа
    IWG продължава да разширява присъствието си у нас
    Доставчикът на гъвкави работни пространства откри няколко нови локации в Пловдив
    преди 2 часа
    БДЖ и Deutsche Bahn договориха доставка на 76 модернизирани вагона
    Първите 19 идват в средата на април, а до началото на лятото всички вагони ще бъдат включени в състава на БДЖ
    преди 3 часа
    БСК: От 2030 най-малко 30% от пластмасовите опаковки ще трябва да се рециклират
    Системи за връщане на бутилки и кенчета предвиждат регулации на ЕП
    преди 3 часа
    Mazda и Panasonic сключиха споразумение за доставка на батерии
    Panasonic Energy произвежда батерии и за Tesla