понеделник, 26 юли 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1169 прочитания

  JA Bulgaria организира виртуални обучения за младежи

  Те ще бъдат водени от представители на компании лидери на пазара и известни личности и са предназначени за млади хора, които искат да започнат работа
  12 юли 2021, 16:41 a+ a- a

  JA Bulgaria са подготвили серия от кратки виртуални срещи с представители на компании лидери на пазара и известни личности като Деница Караславова, EVA, Виктория Георгиева и Александрина Александрова. Те са предназначени за младежи на възраст между 18 и 29 г., които в момента не работят и не учат, но търсят възможност за развитие и искат да сбъднат своите професионални мечти.

  Поканата е към всички желаещи млади хора да се включат в Седмицата на уменията за работа, като датите са 19, 21 и 23 юли, 2021г., а срещите започват от 16:00 часа. Регистрацията се прави на следния линк.

  Всеки гост-лектор ще сподели за добри практики от бизнеса, както и лични примери за това как да разкрием своя потенциал и да се изправим смело пред предизвикателствата по пътя на започване на работа и постигане на професионален успех. Запишете се и вие, безплатно е, а за тези, които са по-смели можем да обещаем да споделим ваш въпрос, свързан с темата към гостите.

  В рамките на проекта NEETs, до сега JA Bulgaria е успяла да обучи над 650 ученици и младежи от цялата страна, да осигури над 75 стажа във водещи компании. Младежите са придобили знания за личностни и кариерни умения, как да се представят в бизнес среда, как да изградят своя професионален опит и как да бъдат конкурентни на пазара на труда. Организацията е помогнала на 11 млади предприемачи да започнат своя бизнес.

  *Проектът NEETs in Entrepreneurship (NEETs Предприемачи) се изпълнява от организациите на Junior Achievement в България, Испания, Италия и Румъния и е подкрепен от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Норвежки финансов механизъм. В рамките на проекта, 1600 младeжи от 18 - 29 г., които в момента не учат и не работят, ще получат обучение и подкрепа за започване на първа работа, кариерно развитие и стартиране на собствен бизнес.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 часа
  Близо 320 млн. евро са австрийските инвестиции у нас през 2020
  Двустранната търговия възлиза на 1.358 млрд. евро през миналата година
  преди 3 часа
  Франция прие закона за здравен пропуск за ресторанти и вътрешни пътувания
  Той също трака задължава здравните работници да се ваксинират
  преди 3 часа
  ЕК откри процедури срещу България за нарушение на авторското право
  Страната има срок от 2 месеца да отговори на опасенията на Брюксел
  преди 3 часа
  Maersk пуска интермодален влак от Бургас към Пловдив
  От Пловдив до София пък ще има eжeднeвнa вpъзĸa чрез камиони
  преди 4 часа
  Доверието на германския бизнес се срина
  Независимо от това се очаква силно възстановяване на най-голямата европейска икономика това лято
  преди 5 часа
  Близо 11 хил. ваксини са поставени в мобилните пунктове в София досега
  Близо 100 души от 2 фирми са се възползвали от инициативата на Столична община за поставяне на ваксини на място на желаещите служители от фирми