четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1909 прочитания

    Близо 1200 души са преминали през онлайн академията на Kaufland през 2020

    В рамките на 5 издания професионалисти на компанията разказаха за работата си и помогнаха на младежи да надградят своите професионални и личностни умения
    09 декември 2020, 14:15 a+ a- a

    Близо 1200 души се регистрираха в онлайн академията на Kaufland България под името We Know, You Grow и насочените основно към младежи уеб базирани събития. Участниците получиха възможност да се срещнат виртуално с утвърдени професионалисти от различни звена на Kaufland, да научат повече за естеството на работа в компанията и да добият нови професионални знания и личностни умения.

    Онлайн академията We Know, You Grow стартира през юли 2020 като месечно издание и в рамките на 5 месеца запозна участниците с интригуващи теми от различни професионални сфери – маркетинг, човешки ресурси, връзки с обществеността и личностно развитие. Темите бяха представени от професионалисти, които понастоящем са част от екипа на Kaufland България.

    Чрез своите разкази и примери експертите запознаха отблизо участниците със своя кариерен път и естеството на работата си. Посетители на уебинара получиха и ценни съвети за своето професионално развитие и усъвършенстване на личностните си умения.

    Kaufland България стартира онлайн академията We Know, You Grow с цел да бъде партньор в първите стъпки от кариерния път на бъдещите млади професионалисти в България, да стимулира желанието им за професионално развитие, да им помогне да натрупат ценни знания и да подобрят своите личностни умения.

    Поредицата ще продължи и през 2021, като Kaufland ще формира темите на следващите издания въз основа на обратната връзка на участниците и на потребителите, които проявяват интерес към уебинара.

    Онлайн академията We Know, You Grow е поредна стъпка от редица мащабни проекти за млади таланти и бъдещи професионалисти, в които инвестира Kaufland България. Вече трета година компанията провежда своя най-голям проект за развитие на млади таланти „Управители на бъдещето“, чрез който търговската верига дава възможност на младежи с малък или нулев професионален опит да преминат едногодишно обучение, след което директно да продължат кариерата си в компанията на постоянен трудов договор и на желаната от тях експертна или ръководна позиция.

    Благодарение на дългогодишните практикантски програми на Kaufland България, всяка година между 70 и 100 ученици получават възможност да натрупат практически опит в сферата на модерната търговия, а на следващ етап много от тях стартират кариерата си в компанията.

    Kaufland България е един от най-големите работодатели в България с екип от над 6000 души. За втора поредна година компанията е Топ работодател според независимия международен институт Top Employers Institute.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 35 минути
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк
    преди 1 час
    „България Еър“ променя терминалите за опериране в в Рим, Мадрид и Прага
    Те са предвидени за полети от шенгенското пространство и предоставят възможност за по-добри транспортни връзки и влизане в страните без паспортна проверка
    преди 2 часа
    Предлагат бърза ликвидация на неработещи фирми
    От 30 хил. до 50 хил. нови дружества се създават на година, като над 90% от новостартиралите компании се провалят още в началните стъпки
    преди 2 часа
    3 български авиокомпании ще летят до Китай
    Правителството определи авиопревозвачите за директните полети до Поднебесната империя
    преди 3 часа
    преди 3 часа
    ЕК с планове за европейска диплома
    Така ще се насърчи мобилността с учебна цел в рамките на ЕС