събота, 13 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1725 прочитания

  Американската RingCentral открива център за споделени услуги и технологични решения в България

  Офисът в София предстои да бъде открит, като изграждането на екип от висококвалифицирани ИТ специалисти вече е започнало
  16 ноември 2023, 13:21 a+ a- a

  Американската компания RingCentral, водещ глобален доставчик на облачно-базирани решения за бизнес комуникации, стъпва на българския пазар с откриването на център за поддръжка и развитие.

  Американският доставчик на комуникационни услуги успешно комбинира телефонни разговори, съобщения, контактни центрове и видео срещи с помощта на интегриран изкуствен интелект.

  Офисът на RingCentral в София предстои да бъде открит през идните седмици, като изграждането на успешен екип от висококвалифицирани ИТ специалисти вече е започнало.

  Феликс Кислик, вицепрезидент, генерален мениджър за региона EMEA, продукти и технологии в RingCentral, коментира: "Избрахме България, за да изградим тук един от най-големите технологични центрове на компанията. Решението дойде в отговор на това, че България е разрастващ се пазар, с голям потенциал и достатъчно талантливи кадри. Вярваме, че с дейността си ще дадем принос за местната икономика и екосистема в следващите години. Центърът ни тук ще работи в посока развитие и поддръжка на всички наши продуктови линии.”

  RingCentral оперира в цял свят, като предоставя интелигентни комуникационни решения, които ускоряват бизнес отношенията. Водещият продукт на компанията, RingCentral MVP, обединява съобщения, видео и телефонни разговори в едно, чрез което оптимизира работните процеси и предоставя на служители и екипи възможност за по-лесно сътрудничество.

  Американският доставчик и новатор разширява хоризонтите си, като успешно интегрира възможностите на изкуствения интелект /AI/ в своето продуктово портфолио. Наскоро обявената платформа RingCX – контактен център, чиято основна функционалност е AI, както и RingCentral Events, универсалното решение на компанията за виртуални, реални или хибридни събития, са новите решения на RingCentral, базирани на изкуствен интелект.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 18 часа
  Италия ще инвестира €1 млрд. в изкуствен интелект
  Средствата ще бъдат инвестирани в рамките на 5 години
  преди 18 часа
  Летище Бургас с нов директор
  Васил Атанасов поема поста от досегашния директор Георги Чипилски
  преди 18 часа
  Възможности за инвестиции от израелски компании у нас обсъди президентът
  Намерението им да се реализират проекти за модернизация на военнопромишления комплекс у нас
  преди 19 часа
  Westinghouse подписа меморандуми със 17 български доставчици
  Те ще предоставят услуги и доставки за проекта за изграждане на нова ядрена мощност в АЕЦ „Козлодуй“, както и за други международни проекти
  преди 20 часа
  Инфлацията в САЩ със слаб ръст през март
  Данните поставят под въпрос намаляването на лихвите
  преди 22 часа
  За първи път в историята: Български учени със статия на водеща конфенеция за AI
  Екип от INSAIT e разработил приложение, оценяващо риска за изтичане на лична информация и което допринася за по-сигурен AI