петък, 30 септември 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1352 прочитания

  Българската Do IT Wise ще бъде придобита от френската ИТ компания Inetum

  Компанията очаква да удвои растежа си за по-малко от 3 години
  15 юни 2022, 10:26 a+ a- a

  Венсан Руе и Идан Харел
  Сн: Do IT Wise

  Френската компания за ИТ усулги Inetum се е договорила за придобиването на българската IT консултантска фирма Do IT Wise, обявиха двете дружества. 

  Финансови параметри по сделката не бяха обявени.

  „С това придобиване Inetum разширява възможностите си да поддържа платформата ServiceNow, като предлага на своите клиенти подобрен опит и доказан оперативен капацитет. Като част от нашия стратегически план, Inetum допълнително укрепва дългосрочното си партньорство със ServiceNow, за да стане глобален лидер, като разшири обхвата на практиката до всички 26 страни, в които оперира нашата група. В същото време Групата открива нова ефективна и конкурентна платформа за доставка в България, която допълнително ще ускори развитието на нейната платформа за доставка”, коментира председателят и главен изпълнителен директор на Inetum Венсан Руе.

  Според главния изпълнителен директор на Do IT Wise Идан Харел: „Do IT Wise е най-силният независим партньор на ServiceNow, базиран в Източна Европа, водещ трансформационни проекти за своите клиенти на върха на платформата ServiceNow. Присъединявайки се към Inetum, ние виждаме невероятна възможност да разширим нашата клиентска база и предложения сред клиентите на Групата и да удвоим растежа си за по-малко от 3 години.”

  Марин Маринов, главен директор по продажбите и услугите на Do IT Wise, добави: „Развълнуван съч, че се присъединяваме към организация, която споделя същите ценности и визия. Синергията в нашето портфолио, опит и пазарно присъствие са значителни и ни позиционират да осигурим още по-голямо положително въздействие на всички наши заинтересовани страни.“

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Invest Sofia даде зелена карта на 2 компании
  Зелените карти дават възможност за бърза писта при административно обслужване на компаниите
  преди 5 часа
  Радев и Алиев обсъдиха българския бизнес да получават газ директно от Азербайджан
  България, Румъния, Унгария и Словакия предлагат да транзитират още азерски газ за Европа
  преди 11 часа
  Google обещава да създаде 20 хил. работни места в Гърция
  Технологичният гигант ще създаде два центъра за върхови постижения в Солун и Патра
  преди 12 часа
  ЕП ще обсъди отново влизането на България в Шенген
  Понастоящем всички държави членки на ЕС с изключение на България, Хърватия, Кипър, Ирландия и Румъния са част от Шенгенското пространство