сряда, 29 март 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2163 прочитания

  Софтгруп се разраства с нов офис в София

  С удвоената площ на новия си офис, компанията ще осигури по-благоприятна работна среда на експоненциално нарастващия брой служители
  01 юни 2022, 15:17 a+ a- a

  Снимка: Откриване на офиса на Софтгруп АД в Бизнес Парк Софияс

  Софтгруп АД - българска ИТ компания с 19-годишна история в разработването на технологични решения за намаляване фалшификацията на лекарства, откри нов офис в Бизнес Парк София.

  С удвоената площ на новия си офис, Софтгруп ще осигури по-благоприятна работна среда на експоненциално нарастващия брой служители на компанията, както и подобрена инфраструктура, използвана от всички екипи. Също така ще предостави значително по-добри условия на труд за всички служители с по-голям фокус върху тяхното здраве и безопасност. Към работните площи на новото офис пространство са добавени допълнителни зали за срещи, фокус зали и зони за почивка на служителите.

  През последните две години Софтгруп реализира множество проекти в подкрепа на компании от Европа посредством разработка на иновативни технологии, които не само спомагат на производителите на лекарства и медицинско оборудване, дистрибуторите и търговците на едро да отговарят на регулациите по света, но и да подобряват ефективността на своята дейност.

  Снимка:На събитието присъстваха клиенти и партньори на компанията - представители от водещи фармацевтични компании в България, контрагенти от ИТ индустрията, правителствени и неправителствени организации от сферата на здравеопазването

  „Преди няколко години клиентите се обръщаха към нас за по-малки, частични проекти, но през последните четири години разработваме все повече цялостни продукти. Радваме се, че успяваме да реализираме дори и най-амбициозните проекти на своите клиенти. Това неминуемо ни помага да израстваме не само като компания, но и като професионалисти. Екипът ни расте с всяка следваща година, експертизата – също. Целта ни е да поемаме все по-голяма отговорност и да разработваме решения с по-широка приложимост, като същевременно запазваме едно от основните ни предимства – умението да предоставяме решения, изцяло пригодени към текущите работни процеси на клиентите ни”, сподели Венелин Димитров, основател и изпълнителен директор на Софтгруп.

  По какви проекти работи SoftGroup вижте тук 

  Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на SOFTGROUP в JOBS.bg тук

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 14 часа
  Lidl и Kaufland пуснаха автомати за връщане на пластмасови бутилки и кенове
  За да бъдат стимулирани, клиентите ще получават ековаучер на стойност 5 стотинки за всяка върната опаковка
  преди 14 часа
  Летище София: Терминал 2 ще поеме трафика от Терминал 1
  Инвестират се над 20 млн. лв. в нова система за багаж
  преди 15 часа
  FlixBus открива нова автобусна линия от София до Солун
  От 14 април компанията стартира и връзка до Истанбул от Русе
  преди 16 часа
  ЕС: На всеки 60 км трябва да има зарядни станции за електромобили
  След 2030 на всеки 200 километра шофьорите трябва да имат достъп до места за зареждане с водород
  преди 21 часа