събота, 20 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    15002 прочитания

    TELUS открива още 100 работни места в Пловдив

    Аутсорсинг компанията търси кандидати основно с немски и френски и стартира безплатна езикова академия в Пловдив
    09 март 2017, 14:08 a+ a- a

    Ксавие Марсенак, президент на TELUS International Europe, и Стефан Стоянов зам.-кмет на Пловдив

    TELUS International Europe търси да наеме още 100 служители в Пловдив. Отворените позиции са основно с немски и френски и компанията планира да ги запълни до 30 април.

    Сред клиентите на аутсорсринг компанията в Пловдив са световни лидери в сферата на онлайн плащанията, туризма и високотехнологичния сектор.

    „Плановете ни са да продължим да се развиваме в Пловдив, както и да продължим да привличаме нови клиенти към бизнеса си тук. В момента отворените позиции, които имаме са над 100, а хората, които ще ги заемат ще имат възможност да работят за едни от най-големите марки в световен мащаб, включително две компании от списъка на Fortune 500“, сподели Ксавие Марсенак, президент на компанията.

    TELUS International Europe е сред малкото представители на бизнеса в Пловдив, които успяват да привлекат дори чужденци, които да работят и живеят в града. В момента в офиса на компанията в Пловдив работят над 20 чужденци, които са от 8 националности, включително Франция, Испания, Холандия и Камерун.

    „Много се радвам, че TELUS се развива така бързо в Пловдив. Те бяха една от първите компании стъпили в града и всички ние сме много горди от начина по който порасна офисът тук и социалната отговорност, която показва компанията. Ние като общинска администрация положихме много усилия да развием IT и BPO индустрията в града и в момента имаме над 6 000 заети. Добрите условия на работа привличат все повече млади таланти, а потенциалът на града ще осигури бързо развитие на този сектор следващите няколко години“, подчерта Стефан Стоянов, заместник-кмет на Пловдив по образование и бизнес развитие.

    От 13 март TELUS International стартира и безплатна езикова академия в града. Тя е насочена към кандидати, които искат да подобрят нивото си на немски. Следващата такава академия е с френски. Всеки, който иска, може да кандидатства, като компанията покрива всички разходи за 4-седмично обучение по езика. Успешно преминалите през него могат да подпишат трудов договор и да започнат работа веднага.

    TELUS International Europe предоставя на служителите си в Пловдив над 40 допълнителни придобивки, както и много възможности за кариерно израстване. Само за изминалата 2016 година служителите, преминали през кариерно развитие в компанията са 30 човека.

    В компанията работят повече от 3500 служители на територията на 7 центъра в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), както и Манчестър и Канок (Великобритания). Компанията предоставя обслужване на клиенти по цял свят на повече от 35 езика.

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 ден
    JPMorgan: Не разчитайте на увеличаване на биткойна след разполовяването
    Банката прогнозира спад в стойността на най-голямата криптовалута в света
    преди 1 ден
    СЗО даде ново име на Covid и други респираторни вируси
    Международната агенция актуализира терминологията, която препоръчва за описание на респираторни инфекции
    преди 2 дни
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 2 дни
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 2 дни
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    18 април 2024, 08:29
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство