четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    4215 прочитания

    Региоком празнува 10 години в България с 1300 работни места и 5 офиса в страната

    Плановете за растеж и през тази година са амбициозни и включват още нови локации
    15 март 2022, 16:07 a+ a- a

    На 15-ти март тази година немската компания Региоком отбелязва 10 години от откриването на първия си сървиз център в България. През 2012 година във Варна стартират първите служители, които работят за голям енергиен концерн и обслужват крайни клиенти на немски език по телефон и имейл. 

    От своето създаване до сега Региоком е разкрила над 1300 работни места  у нас и е отворила 5 офиса в София, Варна, Бургас, Велико Търново и Русе. Плановете за растеж и през тази година са амбициозни и включват още нови локации, коментираха пред Economy.bg от компанията.

    Основната дейност на Региоком е обслужване на клиенти  в сферата на телекомуникациите, енергетиката, онлайн търговията и транспорта, като до момента в портфолиото си българският клон има над 15 успешно реализирани проекта. Едни от най-големите немски концерни са поверили своите клиенти на Региоком и се радват на успех вече 10 години.

    Освен като сървиз център Региоком развива и много успешна дейсност в IT сферата. Над 250 IT специалисти в Германия и България разработват софтуерни продукти и системи за различни контрагенти в множество сектори на немската икономиката. 

    През 2020 година, в пика на пандемията, фирмата отвори нов офис в град Бургас с над 250 работни места. През същата година растеж отбелязват и останалите офиси в страната. Заради несигурността по време на пандемията много българи са се завърнали от чужбина и са намерили реализация в компанията, която е организирана изцяло по немски стандарти. 

    Яна Людериц, експанзионен мениджър и управител на Региоком България

    „Нивото на немкоговорящи специалисти в България е изключително добро и отговаря напълно на високите немски стандарти за качество. Резултатът от тази симбиоза е изключително качество на услугите, които предлагаме на своите клиенти. Служителите  ни пък получават сигурна работа и възможност за кариерна реализация в интернационална компания с над 6000 служители на над 20 локации в Европа.“, споделя Яна Людериц, експанзионен мениджър и управител на Региоком България. Тя изтъква, че като работодател компанията се отличава със своята корпоративна култура, вниманието и грижата към служителите и добрата работна атмосфера.

    От Региоком България обявиха още, че ще отбележат своя рожден ден с множество мероприятия и онлайн активности през цялата година. 

    Видео за компанията като работодател и свободните позиции в момента вижте в профила на РЕГИОКОМ ЕВРОПЕЙСКО ДРУЖЕСТВО - КЛОН БЪЛГАРИЯ КЧТ в Jobs.bg ТУК

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 6 часа
    ТИЗ започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo UniRetiCon
    Целта е у нас да бъдат създадени различни интермодални платформи
    преди 6 часа
    Авиационният сектор у нас е достигнал на 92% нивото си от преди COVID пандемията
    85% от самолетите на българските авиокомпании са работили на пазари извън България
    преди 8 часа
    Български хляб достига до 10 европейски държави с Lidl
    Пловдивският производител „Хебър” инвестира близо 15 млн. евро в 2 нови производствени линии
    преди 9 часа
    Над 10% ръст на пътуванията на българи в чужбина през февруари
    Увеличават се и посещенията на чужденци у нас, показват данните на НСИ
    преди 11 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк