сряда, 24 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2701 прочитания

  Отвори врати първото високотехнологично споделено пространство в София

  SpaceAssembly e проект на консултантската ITCE и осигурява творческа среда за екипно взаимодействие, събития и обучения в онлайн и хибриднен вариант
  01 юли 2021, 13:42 a+ a- a

  Моделите на работа от бъдещето изпревариха времето си и за броени месеци станаха фактор, който постави на първо място необходимостта от изграждането и функционирането на работни места и пространства от съвършено нов тип.

  Именно такова пространство, създаващо модерна творческа среда - разнообразна, високотехнологична и комуникативна, е SpaceAssembly, съобщават от българската консултантска компания ITCE – автор на проекта.

  Днес в София Тех Парк, в присъствието на много гости, партньори и клиенти, те дадоха официален старт на проекта си, замислен и осъществен за по-малко от година.

  SpaceAssembly, казват от ITCE, отговаря именно на най-новите изисквания за качествено работно взаимодействие в екип, обучения, планиращи събития, нетуъркинг в различни форми – онлайн, хибридни и присъствени, broadcasting & streaming до всяка точка на света.

  Посветили последните 20+ години в подпомагане на големите организации да оформят своята дигитална стратегия, да трансформират и модернизират уменията на служителите си, през 2020 г., когато светът навлезе в съществени промени в резултат на едно неочаквано събитие, екипът на ITCE постави на фокус преосмислянето на екипното взаимодействие.

  "Нашата цел беше да създадем работно пространство, където професионалисти, екипи и организации от света на бизнеса и обществения живот могат да се събират и качествено да взаимодействат, да провеждат обучения и самите те да се учат, да планират, излъчват срещи и събития и др.", разказва Димитър Георгиев, партньор в ITCE и движеща сила зад проекта SpaceAssembly.

  В резултат на този подход се ражда SpaceAssembly, като още в периода на неговото създаване вече са проведени няколко десетки срещи, обучения, презентации, уебинари, Agile планиращи събития, за стотици участници и в различни видове и формати - онлайн, хибридни и присъствени, включително и със силно международно участие.

  "Важно предимство на проекта е, че освен техническото оборудване, SpaceAssembly разполага и с екип от над 10 професионалисти в области като видеозаснемане и монтаж, аудио инженерство, графичен дизайн, създаване на творчески концепции и управление на събития, тренинги по публична реч и презентационни умения. Така компаниите и организациите, които идват при нас, могат да разчитат на съдействие за цялостната подготвка и реализация на своите проекти", допълва Димитър Георгиев. Според него това е много важно от гледна точка на възможността компаниите лесно да набавят необходимите им компетенции и ресурси, за да направят своето събитие истински успешно.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 4 часа
  ЕК с 6 препоръки към България
  Брюксел отчете липса на напредък у нас при разследванията и присъдите за корупция
  преди 7 часа
  На първо четене: Парламентът прие актуализация на бюджета
  Депутатите одобриха над 4,5 млрд. лв. за общините за 2024
  преди 9 часа
  Hitachi Solutions Bulgaria стартира обучителната си програма SPACE
  IT компанията назначава нови 6 студенти в двете направления на програмата след значително увеличен интерес на кандидати спрямо пилотното издание от миналата година
  преди 9 часа
  Ипотечните кредити у нас вече с ръст от 25%
  Вижте колко пари държат българите на депозити в банките
  преди 9 часа
  Двустранната търговия между България и Китай възлиза на $4 млрд. орез 2023 г.
  Министър Петко Николов и посланикът на Китай у нас обсъдиха възможностите за развитие на двустранното икономическото сътрудничество