събота, 03 юни 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3270 прочитания

  Sutherland се премести в нов офис в София

  Новото пространство заема три етажа в Balkan Business Center и ще събере целия екип на компанията в София
  02 март 2023, 15:23 a+ a- a

  На спецално събитие Sutherland България анонсира официално отварянето на новия си офис в Balkan Business Center в София в близост до булевард Цариградско шосе. Новото офис пространство заема три етажа от бизнес сградата и ще събере на едно място целия екип на компанията в столицата, който досега беше позициониран в три отделни офиса. 

  Компанията продължава да следва хибриден модел на работа и ще развива офиса като място, където служителите да се срещат, да комуникират, да се обучават и да си помагат, да споделят идеи и да се забавляват. Хората имат избор как да работят - изцяло дистанционно, хибридно или само в офиса.

  Капацитетът на новия офис е над 520 работни места, които могат да бъдат резервирани според предпочитанията на служителите. Пространството е съобразено с последните тенденции в офис дизайна, има много споделени работни площи, зали за срещи и обучения, кътове за забавление, почивка и др. 

  „Тази година Sutherland навършва 37 години и 15 години в България. Не само е вълнуващо, но и много успокояващо, когато хората, които работят за нас, ни казват, че все още вярват в Sutherland.  Имаме страхотни практики за управление на хора. Сертифицирахме се като Great Place to Work® не само в България, но и в Косово и Египет. Така EMEA е изцяло сертифицирана като Great Place to Work®. Благодаря на всички за това“, каза в обръщение към своите колеги по време церемонията Сатиш Рамачандран - Head of Operations - EMEA в Sutherland. 

  „Не съм виждал толкова много хора на едно място през последните 3-4 години. Мечтая да се срещаме все по-често в този красив офис в София. Хората са тези, които правят компанията. Офисът, оборудването, процесите и всичко останало е просто необходимост, за да работи бизнесът. Вие сте тези, които правят културата, които правят успеха“, каза Димитър Гълъбов - Изпълнителен Директор на Sutherland България. 

  Н. Пр. Санджай Рана, Посланик на Индия, също беше гост на церемонията и пожела на Sutherland да продължава да расте в България. 

  От мениджмънта обявиха пред Economy.bg, че компанията ще продъжли да инвестира в нови проекти, да наема хора от цялата страна и да разраства екипите си в офисите в трите града София, Варна и Бургас.

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на Съдърланд Глобъл Сървисиз България ЕООД в JOBS.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Близо 1000 са вече работещите в Центъра за споделени услуги на KBC във Варна
  Част от служителите са се завърнали от чужбина, за да работят във Варна
  преди 1 ден
  Работните места в САЩ продължават да се увеличават
  Пазарът на труда в страната показва силна устойчивост
  преди 1 ден
  Япония с предупреждение към OpenAI
  Органът за защита на поверителността в страната предупреди компанията да не събира данни без разрешението на потребителите
  преди 1 ден
  САЩ глоби Amazon $30 млн. за нарушаване на поверителността
  Служители на Amazon Ring и стотици изпълнители са имали пълен достъп до личните видеоклипове на клиентите, включително деца, години наред
  преди 1 ден
  Американският Сенат прие Закона за ограничаване на дълга
  Предстои президентът Байдън да подпише документа, за да влезе в сила