петък, 29 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3643 прочитания

    Региоком открива офиси в Стара Загора и Добрич

    Компанията търси специалисти с немски език, като предлага опцията за работа от вкъщи
    14 юли 2022, 11:52 a+ a- a

    Офисът на Региоком в Стара Загора в City Center Stara Zagora. Снимка: Региоком

    Немската компания Региоком, специализирана в обслужването на клиенти на немски език, обяви, че открива още два нови офиса в България – в Стара Загора и Добрич.

    Офисът в Стара Загора се намира в City Center Stara Zagora и се простира на над 400 кв.м площ. Към новите работни пространства има и специално обособени зони за релакс, конферентни и обучителни зали. Немският работодател ще открие над 50 работни места в града, като с опцията за работа от вкъщи ще даде възможност на много немскоговорящи хора от близките населени места да работят за утвърдена европейска компания. 

    „Ние виждаме потенциал в по-малките населени места. Тези градове имат много добри езикови гимназии, от които излизат хора с отлични компетенции по немски език. Вярваме, че ще можем да предоставим на хората от тези райони сигурна работа, възможности за развитие, отлични доходи и много добри условия на труд. Може би ще накараме и много млади хора да се завърнат по родните си места.“, коментира пред Economy.bg Росица Николова - Ръководител „Маркетинг и Рекрутинг“ в Региоком България. 

    Яна Людериц - Управител на Региоком България

    „Сигурна съм, че откриването на офиса в Стара Загора е наистина добро решение. Сега, малко преди старта, вече имаме контакти с много интересни хора. Със Стара Загора нашият екип от над 1300 служители във Варна, София, Велико Търново, Русе и Бургас, ще стане още по-силен. Тук има много добре образовани хора с отлично ниво на езика. Ние ще можем да им предложим сигурни работни места с прекрасни възможности за кариерно развитие. Много се радвам за това!“, заяви Яна Людериц - Управител на Региоком България.  

    „Радвам се, че заедно с бъдещите колеги от Стара Загора ще имаме възможността да допринесем за развитието и успеха на новия офис. Каня всички, които имат желание да се запознаят от близо с възможностите, които предлага Региоком България, да заповядат на 20 юли (сряда) от 14:00 ч до 18:00 ч на място в офиса на бул. „Княз Ал. Батенберг“ 28, ет.1“, сподели Ясен Куманов, Проект Мениджър за офиса в Стара Загора.

    „Плановете са да развиваме офиса в Стара Загора по примера на другите по-малки населени места, в които имаме отворени офиси, като например Русе и Велико Търново. Там имаме около 100 души екип, такива са амбициите ни и за Стара Загора“, коментира още Росица Николова.

    Офисът в Добрич ще е по-малък и той ще има функциите на сателит на варненския офис.

    „Проектите, по които ще работим там, са същите като проектите във Варна. Интересното е, че част от служителите, които ще работят в офиса в Добрич, вече са назначени при нас и в момента се обучават в офиса във Варна. Очакваме до месец-два и офисът в Добрич да отвори врати, като там планираме да открием около 30 нови работни места.“, каза Росица Николова.

    В Региоком работят повече от 6 000 служители на 23 локации в Германия, Австрия, България, Турция и Аржентина. Комапнията e един от водещите доставчици на услуги в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT. Основните ѝ клиенти са водещи концерни в телекомуникационния, енергийния и транспортния сектор.

    Вижте профила и актуалните позиции за работа на РЕГИОКОМ ЕВРОПЕЙСКО ДРУЖЕСТВО - КЛОН БЪЛГАРИЯ КЧТ в Jobs.bg

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 16 минути
    Очаква се пазарът на смартфони да се възстанови през 2024 г.
    Най-голям ръст се очаква в премиум сегмента, показват данни на Counterpoint Research
    преди 2 часа
    38 млрд. долара достигат загубите от финансови измами през 2023
    БОРИКА стартира инициатива за превенция на финансови измами
    преди 2 часа
    Започва поетапно изключване на отоплението за град София
    Изключването на топлоподаването стартира на 31 март
    преди 3 часа
    Богданов: ЕК одобри проект за единен инвестиционен портал
    Целта е да се обедини цялата административна дейност около обслужването на потенциалните инвеститори у нас
    преди 3 часа
    БНБ: Има риск от нарастване на необслужваните кредити
    Очаква се затягането на условията в еврозоната да се пренесе върху лихвените проценти в страната
    преди 4 часа
    TSMC планира да увеличи работната си сила до 100 000 души
    Най-големият производител на чипове наема с огромни темпове