четвъртък, 21 септември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3216 прочитания

  Региоком открива офиси в Стара Загора и Добрич

  Компанията търси специалисти с немски език, като предлага опцията за работа от вкъщи
  14 юли 2022, 11:52 a+ a- a

  Офисът на Региоком в Стара Загора в City Center Stara Zagora. Снимка: Региоком

  Немската компания Региоком, специализирана в обслужването на клиенти на немски език, обяви, че открива още два нови офиса в България – в Стара Загора и Добрич.

  Офисът в Стара Загора се намира в City Center Stara Zagora и се простира на над 400 кв.м площ. Към новите работни пространства има и специално обособени зони за релакс, конферентни и обучителни зали. Немският работодател ще открие над 50 работни места в града, като с опцията за работа от вкъщи ще даде възможност на много немскоговорящи хора от близките населени места да работят за утвърдена европейска компания. 

  „Ние виждаме потенциал в по-малките населени места. Тези градове имат много добри езикови гимназии, от които излизат хора с отлични компетенции по немски език. Вярваме, че ще можем да предоставим на хората от тези райони сигурна работа, възможности за развитие, отлични доходи и много добри условия на труд. Може би ще накараме и много млади хора да се завърнат по родните си места.“, коментира пред Economy.bg Росица Николова - Ръководител „Маркетинг и Рекрутинг“ в Региоком България. 

  Яна Людериц - Управител на Региоком България

  „Сигурна съм, че откриването на офиса в Стара Загора е наистина добро решение. Сега, малко преди старта, вече имаме контакти с много интересни хора. Със Стара Загора нашият екип от над 1300 служители във Варна, София, Велико Търново, Русе и Бургас, ще стане още по-силен. Тук има много добре образовани хора с отлично ниво на езика. Ние ще можем да им предложим сигурни работни места с прекрасни възможности за кариерно развитие. Много се радвам за това!“, заяви Яна Людериц - Управител на Региоком България.  

  „Радвам се, че заедно с бъдещите колеги от Стара Загора ще имаме възможността да допринесем за развитието и успеха на новия офис. Каня всички, които имат желание да се запознаят от близо с възможностите, които предлага Региоком България, да заповядат на 20 юли (сряда) от 14:00 ч до 18:00 ч на място в офиса на бул. „Княз Ал. Батенберг“ 28, ет.1“, сподели Ясен Куманов, Проект Мениджър за офиса в Стара Загора.

  „Плановете са да развиваме офиса в Стара Загора по примера на другите по-малки населени места, в които имаме отворени офиси, като например Русе и Велико Търново. Там имаме около 100 души екип, такива са амбициите ни и за Стара Загора“, коментира още Росица Николова.

  Офисът в Добрич ще е по-малък и той ще има функциите на сателит на варненския офис.

  „Проектите, по които ще работим там, са същите като проектите във Варна. Интересното е, че част от служителите, които ще работят в офиса в Добрич, вече са назначени при нас и в момента се обучават в офиса във Варна. Очакваме до месец-два и офисът в Добрич да отвори врати, като там планираме да открием около 30 нови работни места.“, каза Росица Николова.

  В Региоком работят повече от 6 000 служители на 23 локации в Германия, Австрия, България, Турция и Аржентина. Комапнията e един от водещите доставчици на услуги в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT. Основните ѝ клиенти са водещи концерни в телекомуникационния, енергийния и транспортния сектор.

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на РЕГИОКОМ ЕВРОПЕЙСКО ДРУЖЕСТВО - КЛОН БЪЛГАРИЯ КЧТ в Jobs.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Банката на Англия остави лихвите непроменени
  Намалена е прогнозата за икономически ръст за третото тримесечие
  преди 6 часа
  Plan A привлече 27 млн. долара финансиране
  С набраните средства софтуерната компания планира да удвои броя на служителите си до над 240 и да разшири присъствието си на пазара в Европа
  преди 6 часа
  Според Тегмарк технологията за AI не бива да е с отворен код
  Ученият, който стои зад писмото, призоваващо за пауза в разработването на мощни системи за AI, заяви, че писмото му е имало по-голям ефект от очаквания
  преди 6 часа
  Започнаха реални действия за строителството на Дунав мост 3
  В началото на 2024 се очаква да стане ясно дали проектът за втори мост Русе-Гюргево е одобрен за финансиране
  преди 7 часа
  България получи 80 640 дози от новата ваксина срещу COVID-19
  Прилагането им ще стартира от следващата седмица