четвъртък, 08 юни 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  426 прочитания

  d:istinkt е PR агенция на годината за втори пореден път

  Компанията спечели общо 11 награди в редица категории
  15 май 2023, 09:21 a+ a- a

  Екипът на агенцията успя да се отличи със своите постижения сред общо 126 проекта, представени от 28 агенции и компании. Снимка: d:istinkt

  d:istinkt бе избрана за „Агенция на годината” по време на наградите BAPRA Bright Awards 2023, като това е втора поредна година, в която комуникационната агенция печели престижното отличие. Тържествената церемония по награждаване се проведе на 11 май и открои най-успешните и креативни комуникационни кампании и агенции в България. 

  d:istinkt бе отличена за работата си по организацията и изпълнението на ефективни кампании и комуникационни стратегии за клиентите на агенцията, като спечели общо 11 награди в редица категории, сред които „Комуникация към крайни клиенти”, „Корпоративни комуникации”, „Кампания за работодателска марка” , „Кампания за корпоративна социална отговорност”, „Дигитален PR”, „Награда за PR иновации”, „Кампания на годината” и най-голямата награда – „Агенция на годината”.  

  „Радвам се, че за втора поредна година бяхме избрани за най-добра комуникационна агенция. Тази награда е доказателство за упоритата работа, отдадеността и творческите постижения на екипа, който реализира десетки иновативни и въздействащи кампании за нашите клиенти”, каза Боян Иванович - Главен Изпълнителен Директор на d:istinkt. „Поздравяваме всички колеги от останалите агенции, които бяха повече от достойна конкуренция. Тези резултати ни стимулират да продължаваме не просто да правим кампании, а ефективно да решаваме проблеми и да бъдем доверен партньор на клиентите”.

  Най-високото отличие получи кампанията „Моделът d:istinkt”, която агенцията реализира за изграждане на собствения  си бранд. Тя спечели злато в категория „Кампания за работодателска марка”, като това е първият път, в който отличието се присъжда на агенция за кампания, реализирана за собствената си марка. 

  Наред с престижното признание за цялостната дейност на комуникационната агенция, кампанията с най-много златни отличия беше отличена „Твоята първа работа има значение”, реализирана съвместно с творческа агенция proof. за TELUS International. Кампанията получи три първи места в категориите „Кампания за работодателска марка”, „Дигитален PR”, “Награда за PR иновации”. 

  Кампанията за представяне на Стратегията за устойчиво развитие на Yettel получи най-високото отличие – „Кампания на годината”. Признанието идва само месеци след като операторът обяви първия си доклад за устойчивост заедно с петгодишната си стратегия за устойчиво развитие. Кампанията по ребрандинг „Теленор става Yettel” също бе високо оценена от журито, като спечели бронз в категориите „Кампания на годината” и „Комуникации към крайни потребители” и сребро в категория „Корпоративни комуникации (Репутация и Бранд мениджмънт)”. В същата категория награда спечели и кампанията „Ефектът Lidl”. 

  Наградите BAPRA Bright Awards отличават най-ефективните и впечатляващи кампании и проекти в България. Експертното и изцяло международно жури тази година бе председателствано от влиятелния комуникационен професионалист Роб Морбин, понастоящем Изпълнителен Директор на Международната консултантска организация по комуникации (ICCO).

  За последните три години и половина d:istinkt спечели над 100 награди и номинации за кампаниите, реализирани за някои от най-популярните брандове у нас. Само за първата половина на 2022 г. агенцията стана носител на 29 престижни награди от световни и български конкурси в комуникационната сфера, както и 6 номинации. Списъкът с наградени кампании включва „Операция сватба“, „Дигитални скаути: Знаеш, преди да скролваш“, „Учителите на България“, „Бъди себе си“, „Моята първа работа“ и др. 

  Агенцията обслужва брандове като Yettel, Лидл България, Клет България, CETIN България, Европейски парламент в България, Samsung Climate Solutions, Каменица, Speedy, Европейската комисия, TELUS International и др. 

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 4 минути
  AIBEST организира лятна академия за ученици в Бургас
  Тя ще е безплатна, с продължителност 3 седмици
  преди 53 минути
  БНБ: До края на 2023 платежната инфраструктура у нас ще бъде готова за присъединяване към еврозоната
  Ръст с над 40% на плащанията с електронни пари в България, отчитат от централната банка
  преди 1 час
  Ню Йорк е обхванат от гъст дим
  Качеството на въздуха е най-лошото, откакто има статистика
  преди 2 часа
  Икономическото възстановяване на Китай се забавя
  Това показват данните за търговията на втората по големина икономика в света
  преди 3 часа
  От началото на годината Kaufland инвестира 300 000 лв. в контрол на качеството
  Компанията извършва над 12 000 проверки на качеството на асортимента си всяка година
  преди 3 часа