събота, 15 юни 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1074 прочитания

  d:istinkt е PR агенция на годината за втори пореден път

  Компанията спечели общо 11 награди в редица категории
  15 май 2023, 09:21 a+ a- a

  Екипът на агенцията успя да се отличи със своите постижения сред общо 126 проекта, представени от 28 агенции и компании. Снимка: d:istinkt

  d:istinkt бе избрана за „Агенция на годината” по време на наградите BAPRA Bright Awards 2023, като това е втора поредна година, в която комуникационната агенция печели престижното отличие. Тържествената церемония по награждаване се проведе на 11 май и открои най-успешните и креативни комуникационни кампании и агенции в България. 

  d:istinkt бе отличена за работата си по организацията и изпълнението на ефективни кампании и комуникационни стратегии за клиентите на агенцията, като спечели общо 11 награди в редица категории, сред които „Комуникация към крайни клиенти”, „Корпоративни комуникации”, „Кампания за работодателска марка” , „Кампания за корпоративна социална отговорност”, „Дигитален PR”, „Награда за PR иновации”, „Кампания на годината” и най-голямата награда – „Агенция на годината”.  

  „Радвам се, че за втора поредна година бяхме избрани за най-добра комуникационна агенция. Тази награда е доказателство за упоритата работа, отдадеността и творческите постижения на екипа, който реализира десетки иновативни и въздействащи кампании за нашите клиенти”, каза Боян Иванович - Главен Изпълнителен Директор на d:istinkt. „Поздравяваме всички колеги от останалите агенции, които бяха повече от достойна конкуренция. Тези резултати ни стимулират да продължаваме не просто да правим кампании, а ефективно да решаваме проблеми и да бъдем доверен партньор на клиентите”.

  Най-високото отличие получи кампанията „Моделът d:istinkt”, която агенцията реализира за изграждане на собствения  си бранд. Тя спечели злато в категория „Кампания за работодателска марка”, като това е първият път, в който отличието се присъжда на агенция за кампания, реализирана за собствената си марка. 

  Наред с престижното признание за цялостната дейност на комуникационната агенция, кампанията с най-много златни отличия беше отличена „Твоята първа работа има значение”, реализирана съвместно с творческа агенция proof. за TELUS International. Кампанията получи три първи места в категориите „Кампания за работодателска марка”, „Дигитален PR”, “Награда за PR иновации”. 

  Кампанията за представяне на Стратегията за устойчиво развитие на Yettel получи най-високото отличие – „Кампания на годината”. Признанието идва само месеци след като операторът обяви първия си доклад за устойчивост заедно с петгодишната си стратегия за устойчиво развитие. Кампанията по ребрандинг „Теленор става Yettel” също бе високо оценена от журито, като спечели бронз в категориите „Кампания на годината” и „Комуникации към крайни потребители” и сребро в категория „Корпоративни комуникации (Репутация и Бранд мениджмънт)”. В същата категория награда спечели и кампанията „Ефектът Lidl”. 

  Наградите BAPRA Bright Awards отличават най-ефективните и впечатляващи кампании и проекти в България. Експертното и изцяло международно жури тази година бе председателствано от влиятелния комуникационен професионалист Роб Морбин, понастоящем Изпълнителен Директор на Международната консултантска организация по комуникации (ICCO).

  За последните три години и половина d:istinkt спечели над 100 награди и номинации за кампаниите, реализирани за някои от най-популярните брандове у нас. Само за първата половина на 2022 г. агенцията стана носител на 29 престижни награди от световни и български конкурси в комуникационната сфера, както и 6 номинации. Списъкът с наградени кампании включва „Операция сватба“, „Дигитални скаути: Знаеш, преди да скролваш“, „Учителите на България“, „Бъди себе си“, „Моята първа работа“ и др. 

  Агенцията обслужва брандове като Yettel, Лидл България, Клет България, CETIN България, Европейски парламент в България, Samsung Climate Solutions, Каменица, Speedy, Европейската комисия, TELUS International и др. 

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 22 часа
  България постигна пълна дигитална трансформация в здравеопазването за 3 години
  За по-малко от 3 години общият брой на издадените електронни рецепти надхвърля 54 млн.
  преди 22 часа
  ЕБВР инвестира 15 млн. евро в Eldrive
  Компанията ще добави 7400 станции за зареждане
  преди 23 часа
  преди 1 ден
  Дори получено на грешен имейл искането за изтриване на лични данни е задължаващо
  Вижте повече за казуса, по който в Холандия наложиха глоба от 6 хил. евро на агенция за подбор
  преди 1 ден
  Унгарска комания ще стартира в Стара Загора производство на автомобилни платки
  Друг унгарски инвеститор ще произвежда слънчеви батерии до Силистра
  преди 1 ден
  dormakaba открива център за бизнес услуги и разширява завода си в България
  Местният екип ще нарасне спрямо сегашните 260 служители