петък, 19 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1488 прочитания

    Turkish Airlines избрана за най-добрата авиокомпания в Европа за 2022

    Авиокомпанията спечели награди в още две категории
    27 септември 2022, 11:49 a+ a- a

    Turkish Airlines бе обявена за най-добра авиокомпания в Европа на наградите Skytrax 2022. Наградите се проведоха в историческия хотел Лангам в Лондон на 23 септември 2022. По време на церемонията бяха връчени няколко отличия.

    Освен че бе определена за най-добра авиокомпания в Европа от пътници от цял свят, Turkish Airlines бе лидер в още две категории и спечели големите награди за най-добър кетъринг в бизнес класа в света и за най-добра авиокомпания в Южна Европа.

    За определяне на победителя в наградите беше проведено онлайн проучване сред клиенти от септември 2021 г. до август 2022 г. Заедно с това бяха изпратени и покани за участие до пътешественици от предходната година, фигуриращи в базата данни на проучването. То достигна до клиентите на английски, френски, испански, руски, японски и китайски. Пътници от над 100 различни националности участваха в гласуването за 2021/2022 г. Общият брой на участниците в анкетата е 14,32 милиона, а резултатите са базирани изцяло на тяхното мнение.

    Получавайки наградите на церемонията, председателят на борда и изпълнителния комитет на Turkish Airlines, проф. д-р Ахмет Болат, сподели: „От името на семейството на Turkish Airlines искам да благодаря на нашите уважаеми пътници, които определиха, че сме достойни за тези прекрасни награди, и на екипа на Skytrax, който ги реализира. Нашият подход към обслужването, поставящ клиента и неговия комфорт на първо място, ни отличава от нашите конкуренти. Ние ще продължаваме да вървим смело към нашата цел – да направим марката Turkish Airlines най-добрата в света, като надграждаме върху несравнимата услуга, която предлагаме.“

    По повод награждаването главният изпълнителен директор на Skytrax Едуард Плайстед заяви: „Поздравяваме Turkish Airlines за успеха им на Световните награди за авиокомпании и спечелването на наградата за най-добра авиокомпания в Европа! Това е невероятно постижение на един от най-конкурентните пазари. Наред с това се радваме да видим, че Turkish Airlines заема първо място за най-добър кетъринг на борда в бизнес класа в света, отразявайки високите стандарти, постигнати с тяхното сътрудничество с DO&CO във всички аспекти на ястията, сервирани на полетите на Turkish Airlines.“

    Глобалната авиокомпания потвърждава водещата си позиция, като се превръща в най-големия мрежов превозвач в света, когато става дума за наличен капацитет на международните полети и изпълнява своята роля при въвеждането на устойчиви политики в авиацията с различни проекти, за да остави по-добър свят за бъдещите поколения. Turkish Airlines продължава да поддържа характерното си първокласно качество на обслужване с турско гостоприемство във всяко кътче на света със своята несравнима мрежа от полети.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 12 часа
    JPMorgan: Не разчитайте на увеличаване на биткойна след разполовяването
    Банката прогнозира спад в стойността на най-голямата криптовалута в света
    преди 13 часа
    СЗО даде ново име на Covid и други респираторни вируси
    Международната агенция актуализира терминологията, която препоръчва за описание на респираторни инфекции
    преди 1 ден
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 1 ден
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 1 ден
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    преди 2 дни
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство