вторник, 23 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    9354 прочитания

    Happy спечели титлата „Най-добър ресторант в Лондон“

    Заведението спечели и „Най-добър екип в гостоприемството“
    16 септември 2022, 10:18 a+ a- a

    Снимки: Happy London

    Happy вече официално е най-добрият ресторант в Лондон с най-добрия екип за гостоприемство в Обединеното кралство. Това се случи по време на 4-ото издание на British restaurant Awards

    С тези награди Happy беше похвален за централното си местоположение, страстта към грижата за клиентите, фотогеничния интериор и най-вече висококачествените, внимателно проготвени международни ястия.

    Ние сме изключително горди, че получихме признание на толкова престижна церемония по награждаването, тъй като отворихме само преди 2 години и точно преди пандемията. Това е изключително постижение за ресторанта и нашия екип, преминали през много предизвикателства, за да стигнем до мястото, където сме днес, пишат от Happy London.

    Собственикът Иван Попов коментира: „Всички сме изключително развълнувани, че британската публика гласува за нас за тези уважавани награди. Като сравнително млад ресторант в центъра на Лондон е чест да бъдем похвалени по този начин. Happy измина дълъг път за много кратък период от време и това е само един невероятен пример за това.“

    Генералният мениджър Ния Попова добавя: „Вярвам, че това постижение за Хепи се дължи не само на нашите менюта и висококачествена храна, но и на това, че наблягаме много на грижата за клиентите. Непрекъснато се стремим да създаваме незабравими преживявания за нашите гости. Правенето на нашите клиенти щастливи ни прави щастливи. Това е само началото на успеха на Happy в Обединеното кралство.“

    Гласувана от публиката, водещата церемония по награждаването предоставя възможност на клиентите и широката общественост да изразят мнението си за най-добрите ресторанти, готвачи и кулинарни изживявания в Обединеното кралство.

    Тазгодишната церемония, пищно събитие на червения килим, тематично в знак на почит към смъртта на Нейно Величество кралицата, се проведе в Падингтън. Всички гости бяха помолени да са облечени в черно в памет на Елизабет II, а церемонията започна с 2-минутно мълчание.

    Екипът на Happy благодари на всички, които подкрепиха ресторанта през последните няколко години, като по този начин позволиха това да се случи. Възникнали и станали нарицателно за първи път в България, тези награди са почетен знак за ресторанта, чийто успех в Лондон идва от години на непрекъснати усилия за постигане на световно признание, особено в големите градове като столицата на Обединеното кралство.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 39 минути
    Турция ще предлага визи за дигитални номади
    Могат да кандидатстват жители на ЕС, на Обединеното кралство, САЩ, Канада, Швейцария, Русия, Украйна и Беларус
    преди 2 часа
    преди 2 часа
    FlixBus с нови маршрути от и до България за лятото
    Нови линии ще свързват София и Атина, Бургас и Истанбул, както и Румъния с българското Черноморие
    преди 4 часа
    Дава се възможност бебетата да бъдат ваксинирани срещу коклюш по-рано
    В България регистрираните до момента случаи на коклюш са 314, спрямо 4 за същия период на 2023 г.
    преди 5 часа
    Сирма се подготвя за двойно листване на борси в САЩ и Европа и нови придобивания
    Групата ще обедини всички дъщерни дружества под единен бранд
    преди 6 часа
    „Аурубис“ инвестира още 800 млн. лв. у нас
    Компанията ще разшири рафинерията си за катодна мед и ще изгради два нови фотоволтаични парка