събота, 15 юни 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2515 прочитания

  DIGITALL с награда за най-добър доставчик на услуги за дигитална трансформация за ЦИЕ

  Компанията беше отличена на международния конкурс CEE Business Services Awards
  04 април 2022, 09:40 a+ a- a

  Ивайло Славов, главен изпълнителен директор на DIGITALL (вляво), получава наградата на официална церемония във Варшава. Снимка: DIGITALL

  Технологичната компания DIGITALL (създадена след сливането на българската BULPROS и немската ec4u) бе обявена за „Най-добър доставчик на услуги за дигитална трансформация в паневропейския регион“ на наградите CEE Business Services Awards, които се проведоха на 24 март във Варшава. Традиционно наградите отличават лидерите в региона Централна и Източна Европа (ЦИЕ), а DIGITALL бе единствената наградена компания от България.

  По време на церемонията най-изявените фирми от общо 167 номинирани в 29 категории бяха отличени за приноса си в сектора на бизнес услугите в региона ЦИЕ. Победителите бяха определени чрез гласуване на 24-членно жури в комбинация с вота на публиката. 

  „Изключително горди сме да получим приза за най-добър доставчик на услуги в сферата на дигиталната трансформация за 2022 г. Това е голямо постижение за целия екип на DIGITALL, както и поредното официално признание за нашата експертиза в сферата на дигитализацията. Тази награда е още една стъпка в развитието на компанията и доказателство, че сме на прав път към постигането на целта ни да бъдем лидер в областта на дигиталната трансформация и облачните услуги в Европа“, коментира Ивайло Славов, главен изпълнителен директор на DIGITALL. 

  Връчването на наградите CEE Business Services Awards беше предшестванo от двудневен форум, с който беше отбелязано десетото юбилейно издание на събитието. В него участие взеха 55 панелисти и лектори по актуални теми, като киберсигурност, автоматизация на процеси, стратегии за развитие на работното място, както и на регионите, автоматизация и ефективно управление на ресурсите и Nearshoring. За поредна година Ивайло Славов участва във форума, като представи гледната си точка в панелна дискусия за променената роля и функция на географската локацията в новия модел на работа на бизнеса.

  По какви продукти работи DIGITALL в България вижте тук

  Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на DIGITALL Nature Bulgaria EOOD в JOBS.bg тук

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 11 часа
  България постигна пълна дигитална трансформация в здравеопазването за 3 години
  За по-малко от 3 години общият брой на издадените електронни рецепти надхвърля 54 млн.
  преди 12 часа
  ЕБВР инвестира 15 млн. евро в Eldrive
  Компанията ще добави 7400 станции за зареждане
  преди 13 часа
  преди 15 часа
  Дори получено на грешен имейл искането за изтриване на лични данни е задължаващо
  Вижте повече за казуса, по който в Холандия наложиха глоба от 6 хил. евро на агенция за подбор
  преди 16 часа
  Унгарска комания ще стартира в Стара Загора производство на автомобилни платки
  Друг унгарски инвеститор ще произвежда слънчеви батерии до Силистра
  преди 17 часа
  dormakaba открива център за бизнес услуги и разширява завода си в България
  Местният екип ще нарасне спрямо сегашните 260 служители