събота, 20 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3019 прочитания

  Близо 120 младежи ще започнат стаж тази година в А1

  От създаването на инициативата през 2004 година досега на стаж в А1 са преминали близо 1500 стажанти
  19 юни 2024, 17:35 a+ a- a

  Вече 20 години А1 организира целогодишна стажантска инициатива, с която дава шанс на младежи за силен старт в кариерата в различни професионални области, свързани с технологиите. От началото на 2024 година досега близо 50 стажанти са се присъединили към компанията, като до края на годината се очаква броят им да достигне 120. През 2023 година 35% от участниците в целогодишната стажантска програма продължиха работа на постоянен договор. От създаването на инициативата през 2004 година досега на стаж в А1 са преминали близо 1500 стажанти. Предвид разширяващата се сфера на дейност на А1 в областта на IT и ICT услугите, всяка година младежите получават все повече възможности за развитие в многообразни професионални области.

  “Подкрепяме младите хора на старта на професионалния им път, водени от убеждението, че комбинацията между опита и ентусиазма са формулата на успеха. Това е още по-валидно за технологичните лидери като А1, в които иновациите вървят ръка за ръка с необятните възможности за професионално развитие на хората в екипа. В края на 2023 година бяхме отличени със сертификата Great Place to Work. Работим в един от най-динамичните сектори и непрекъснато разширяваме сферата си на дейност в области като IT и ICT услуги, което създава все повече възможности млади хора с различни специалности и интереси да открият своя първи досег с реалния бизнес. Приемаме за наша мисия да насърчаваме проактивни и отговорни млади хора да се учат и развиват в избраното от тях направление”, коментира Миглена Узунова-Цекова, старши директор „Човешки ресурси“ и член на Лидерския екип на А1 България.

  Продължителността на стажа в А1 може да бъде между 3 и 9 месеца, като за разлика от традиционните програми, стажантите могат да кандидатстват и да стартират в компанията по всяко време на годината според нуждите на бизнеса. По време на стажа си в А1 студентите получават месечно възнаграждение за труда си, могат да се възползват от служебна SIM карта и мобилен телефон, както и от множество други социални придобивки.

  Вижте актуалните позиции за стаж на А1 България ЕАДв JOBS.bg тук

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на А1 България ЕАД в JOBS.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Wizz Air празнува 20 млн. превозени пътници от летище София
  Авиокомпанията и стартира нов маршрут – до Лион
  преди 1 ден
  Онлайн продажбите в САЩ достигнаха $7,2 млрд. в първия ден на Amazon Prime Day
  Продажбите са с над 10% повече спрямо миналата година
  преди 1 ден
  Глобално кибер прекъсване приземи полети по целия свят
  Проблемът засегна и работата на банки и медии в различни точки на света
  преди 1 ден
  Президентът ще връчи втория мандат на 22 юли
  На кандидата за премиер, посочен от втората по численост парламентарна група в 50-ото Народно събрание
  преди 1 ден
  WordPress Engine придобива българската NitroPack
  Основателите Георги Петров и Михаил Стойчев ще работят върху нов проект