събота, 20 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  5184 прочитания

  dormakaba открива център за бизнес услуги и разширява завода си в България

  Местният екип ще нарасне спрямо сегашните 260 служители
  14 юни 2024, 09:18 a+ a- a

  Швейцарско-германският доставчик на решения за достъп dormakaba откри в България нов център - dormakaba business services, който обединява услуги и експертиза за подобряване на качеството, ефективността и гъвкавостта в бизнес процесите на финансите и човешките ресурси.

  Центърът е разположен в Capital Fort в София и заедно с него dormakaba създаде и глобален инженерингов хъб в същата сграда, който предоставя услуги по разработка на продукти, софтуерно инженерство и тестване. Те са проектирани с цел да осигурят значителни предимства за клиентите на компанията.

  Освен това, dormakaba възнамерява да увеличи значително капацитета на планираната нова фабрика в Нови Хан през следващите години.

  С откриването на новото си бизнес поделение и планираното разширяване на производствената база до 22 000 кв. м в Нови Хан, dormakaba значително разраства дейността си в България. Местният екип ще нарасне спрямо сегашните 260 служители и компанията търси подходящи кандидати.

  Миналата година dormakaba започна изпълнението на глобална програма за трансформация като част от своята стратегия Shape4Growth, с цел да стимулира фокуса върху клиентите и да подготви и стабилизира компанията за бъдещето. За да подкрепи тази стратегия и трансформация, новият център за бизнес услуги и инженеринговият хъб ще намаляват сложността, стандартизирайки процесите на базата на еталонни показатели и най-добри практики. Новата организация внедрява доказани инструменти и процеси като стандарт и използва автоматизацията и ефектите от мащаба, които осигуряват различни предимства. Екипите са част от глобалните функции на dormakaba във финансите, човешките ресурси и привличането на таланти, както и за разработката на продукти.

  Тил Ройтер, изпълнителен директор на dormakaba, който официално откри центъра за бизнес услуги, каза: „Доволни сме, че откриваме нашия център за бизнес услуги и разширяваме дейността си в България. Тази стъпка е част от стратегията ни за растеж и показва, че ефективно изпълняваме нашата глобална програма за трансформация, както е планирано. Разширяваме местния ни екип и с нетърпение очакваме квалифицирани кандидати, които могат да доринесат със своята отдаденост, експертиза и талант, за да предоставят най-доброто на нашите клиенти.“

  dormakaba насърчава устойчивия баланс между работа и личен живот с хибриден работен модел, достъпен обществен транспорт и осигурена възможност за паркиране. Компанията управлява активно натоварването, за да балансира работните обеми и да осигури високо качество на процесите в периодите на пиково натоварване. dormakaba предлага на служителите възможността да реализират пълния си потенциал и да формират професионалното си бъдеще. Компанията предоставя атрактивни кариерни пътища и шансове за развитие, като въвлича служителите в предоставянето на решения, които подкрепят дъщерните дружества на dormakaba по света.

  Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на дормакаба България ЕООД в JOBS.bg тук

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Wizz Air празнува 20 млн. превозени пътници от летище София
  Авиокомпанията и стартира нов маршрут – до Лион
  преди 1 ден
  Онлайн продажбите в САЩ достигнаха $7,2 млрд. в първия ден на Amazon Prime Day
  Продажбите са с над 10% повече спрямо миналата година
  преди 1 ден
  Глобално кибер прекъсване приземи полети по целия свят
  Проблемът засегна и работата на банки и медии в различни точки на света
  преди 1 ден
  Президентът ще връчи втория мандат на 22 юли
  На кандидата за премиер, посочен от втората по численост парламентарна група в 50-ото Народно събрание
  преди 1 ден
  WordPress Engine придобива българската NitroPack
  Основателите Георги Петров и Михаил Стойчев ще работят върху нов проект