понеделник, 04 декември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  931 прочитания

  Kaufland България разкрива нови 140 работни места в София

  Компанията открива 2 нови хипермаркета в столицата с обща инвестиция от близо 90 млн. лв.
  28 септември 2023, 16:04 a+ a- a

  Екипът на Kaufland България в столицата ще се увеличи със 140 души до края на годината. Разширението е свързано с обезпечаване работата на двата нови хипермаркета на веригата, които предстои да отворят врати в следващите месеци в столичните квартали „Манастирски ливади“ и „Люлин“. Общата инвестиция на компанията в двата магазина надвишава 90 млн. лв.

  С разкриването на новите работни места екипът на Kaufland в страната ще достигне общо 7 000 души, разпределени в трите структури на компанията – Централен офис, Централен склад и филиална мрежа.

  В стремежа си да се грижи за благосъстоянието на всеки от служителите си, да поощрява развитието им и чувството на удовлетвореност, ритейлърът непрекъснато надгражда стратегията си за управление на човешките ресурси и разширява пакета от социални и здравни придобивки. За да подготви новите членове на екипа си във филиалите в „Люлин“ и „Манастирски ливади“, Kaufland ще използва „Програма за въвеждане в работата“, която се основава на три стълба – отношение, информация и обучение. Благодарение на програмата всеки от новопостъпилите служители ще се запознае в дълбочина с компанията, нейните оперативни процеси, култура и предимства. По този начин Kaufland ще създаде чувство на принадлежност и приобщаване към многобройния ѝ и разнообразен екип.

  Обектите в „Люлин“ и „Манастирски ливади“ се изграждат в унисон с политиката на компанията за екологично и енергийно ефективно строителство. Новите хипермаркети Kaufland ще са оборудвани с редица щадящи околната среда системи, с които компанията намалява въглеродния си отпечатък и повишава енергийната си ефективност.

  Kaufland предоставя стимулираща работна среда и богат социален пакет на всеки член на своя екип, в това число допълнително здравно осигуряване, спортни карти на преференциални цени, месечни ваучери за храна на стойност 200 лв., гъвкаво работно време и други. Сред последните придобивки за екипа на компанията са изплащането на 600 лв. за раждане или осиновяване на дете, както и добавянето на още един допълнителен ден отпуск. Kaufland България предоставя на екипите си и възможността за участие в разнообразни полезни инициативи, спортни събития и CSR активности.

  Само за изминалата година веригата е инвестирала над 7 млн. в придобивки за служителите си и повече от 380 хил. лв. в множество обучителни програми, обхванали над 6 400 от служителите й в различните структури и отдели. В допълнение към възможностите за развитие и редицата придобивки, Kaufland България винаги се стреми да предостави на своите служители и най-добрите работни условия и комфортна атмосфера. Именно за това компанията се е погрижила да осигури на екипите в новите хипермаркети удобни касови маси, просторни социални помещения и оптимизирана логистика за зареждане на стоките, която се постига чрез употребата на ергономични сгъваеми палети за многократна употреба.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 часа
  Основният лихвен процент у нас вече е 3.8%
  Това е 13-то поредно повишение
  преди 2 часа
  Очакват по-нисък от планирания бюджетен дефицит
  През ноември приходите изпревариха разходите и бюджетният дефицит падна до 0,6% от БВП
  преди 2 часа
  България подкрепи в Дубай утрояване на дела на ядрената енергетика до 2050
  Заедно с още 21 страни, сред които САЩ, Канада, Франция, ОАЕ, подкрепихме декларация на събитие в рамките на СОР-28
  преди 2 часа
  Започна изграждането на Лот 2 на автомагистрала „Русе-Велико Търново“
  Денков: Русе е в центъра на магистралите, които планираме с Гърция и Румъния
  преди 3 часа
  В дигиталната раница има близо 30 000 електронни образователни ресурси
  Всички ресурси на MozaBook са на разположение на всички учители и ученици безплатно през Дигиталната раница
  01 декември 2023, 16:32
  От 1 януари: Максималният осигурителен доход се повишава на 3750 лв.
  Парламентът прие на първо четене бюджетите на НЗОК и ДОО за 2024