петък, 19 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1617 прочитания

  „Аванс трейд“ откри първи етап от производствения си комплекс в Габрово

  Инвестицията е 6 млн. лв.
  12 септември 2023, 14:32 a+ a- a

  Снимки: Аванс трейд

  Първи етап от нов производствен комплекс пусна в експлоатация в Габрово фирма „Аванс трейд“. Заводът за производство на мокри кърпи се разполага на площ от 2800 квадратни метра, а инвестицията за изграждането му възлиза на 6 милиона лева. През първата година по новото производство ще бъдат отворени 25 работни места.

  „Нуждата да започнем собствено производство идва 8 години след създаването на собствения бранд „бебо“. Отговорността, когато създаваш продукти за грижата за кожата и дома на бебетата, е огромна и изисква безкомпромисно качество. Работим със собствени формули на козметичните продукти, разработени от наш екип. Осигуряваме сами съставките за формулите. Единственият начин да затворим цикъла и да осигурим пълен контрол върху качеството, е да поемем изцяло производствения процес“, коментира Николай Умников, основател на „Аванс трейд“.

  Девет степени на пречистване преминава водата за разтворите, с които се напояват кърпичките в новото производство. Така се гарантира чистотата на крайния продукт и безопасността му за бебешката и чувствителна кожа. Двете внедрени линии са с производствен капацитет от 200 кърпички в минута в два напълно автоматизирани етапа – производство и пакетиране. Новата производствена сила ще обезпечава както нуждите на собствените марки на Аванс – бебо, Silkline и Trendy, така и на чужди марки във всички спектри на приложение на мокри кърпи – за бебета, деца, домашни любимци, дезинфекция и за бита. Производствената база отговаря напълно на изискванията, наложени от последните тенденции за производство на биоразградими кърпички.

  Бебо е най-големият производител дарител на неонатологичните и акушеро-гинекологичните отделения в страната като осигурява медицински облекла, козметика и подобряване на работната среда на медицинските специалисти отговорни за посрещането на новия живот. 45 от най-големите болници в страната използват продуктите бебо за грижа за кожата на новородените бебенца. „Затова следващият етап от изграждането на производствения комплекс на Аванс трейд ще обезпечи нуждите на козметичните продукти бебо“, допълни г-н Умников.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 часа
  Wizz Air празнува 20 млн. превозени пътници от летище София
  Авиокомпанията и стартира нов маршрут – до Лион
  преди 2 часа
  Онлайн продажбите в САЩ достигнаха $7,2 млрд. в първия ден на Amazon Prime Day
  Продажбите са с над 10% повече спрямо миналата година
  преди 7 часа
  Глобално кибер прекъсване приземи полети по целия свят
  Проблемът засегна и работата на банки и медии в различни точки на света
  преди 7 часа
  Президентът ще връчи втория мандат на 22 юли
  На кандидата за премиер, посочен от втората по численост парламентарна група в 50-ото Народно събрание
  преди 9 часа
  WordPress Engine придобива българската NitroPack
  Основателите Георги Петров и Михаил Стойчев ще работят върху нов проект