събота, 02 декември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1358 прочитания

  Valtech стъпи на българския пазар

  Офисът, базиран в София, е 23-ия пазар на компанията за бизнес трансформация
  29 август 2023, 08:34 a+ a- a

  Час от екипа на Valtech (Снимки: Valtech)

  Глобалната компания за бизнес трансформация Valtech стъпи и в България. Това е 23-ият пазар на компанията, с офис в сърцето на София. Отварянето на офиса в България е продиктувано от бързия растеж на Valtech, след като водещите световни марки все повече осъзнават силата на бизнес трансформацията в днешния динамично развиващ се и конкурентен пазар.

  С широко портфолио от клиенти, включително L'Oréal, BMW, Pandora, MAC Cosmetics, Proctor & Gamble, Dolby, easyJet и много други, Valtech се насочва към растеж, за да може да продължи да поддържа и предоставя проекти и решения за бизнес трансформация в глобален мащаб. Амбициите за растеж, дигиталната експертиза и впечатляващия опит в предоставянето на цялостна бизнес трансформация за световноизвестни марки, правят Valtech една от водещите дигитални компании в света.

  От компанията съобщиха пред Economy.bg, че стартира наемане на силен екип от таланти, за да продължи да предоставя решения за глобална бизнес трансформация на своите клиенти. Целта е да изгради опитни, многофункционални екипи, които ще носят допълнителни умения и познания за клиентите, с които Valtech работи. С ясен план за изграждане на силен екип в България, съставен от софтуерни инженери, бизнес анализатори, мениджъри на проекти, специалисти по осигуряване на качеството, DevOps и Site Reliability инженери, Valtech България ще допринесе с експертизата си за мисията на компанията да обединява екипи отвъд границите, докато помага на глобални клиенти да направят преход към дигитализиране на бизнеса си.

  Раде Георгиев, Managing Director, Bulgaria & North Macedonia, Valtech

  „България отдавна е разрастващ се технологичен център в Източна Европа. Има сериозна репутация със своите квалифицирани ИТ професионалисти и разработчици на софтуер, които също така притежават и предприемаческа култура в дигиталното пространство.“, споделя Якоб Васехус, глобален деливъри директор за Valtech. 

  „Тъй като ние сме бизнес, фокусиран върху хората, чийто успех се движи от предприемаческия дух, културата на България е идеалното решение. Развълнувани сме да започнем да наемаме служители от впечатляващия набор от таланти в страната.“

  Възможност за местните професионалисти 

  Откриването на Valtech България предоставя възможност за местните професионалисти да извлекат ползите от работата в мултидисциплинарни екипи и в компания, която има силна технологична специализация и партньорски взаимоотношения. 

  Раде Георгиев, управляващ директор за България и Северна Македония, Valtech, споделя: „Valtech е специализирана компания в дигиталната трансформация. Ние живеем и дишаме мотото „Transform by Doing“. В България вече сме започнали да работим по интересни проекти за големи международни клиенти, с международен екип. Използването на различни платформи като Sitecore, Adobe XM и Salesforce позволява огромни проекти да бъдат изпълнявани от относително малки екипи, което от своя страна предоставя на разработчиците възможност да работят върху голямо разнообразие от задачи в различни технологични области, не само чисто кодиране.“

  Любомир Дунев, Head of Delivery & Technology, Valtech Bulgaria

  Във Valtech България вертикалите работят по различни платформи и технологии, като DXP и Composable Commerce са сред основните линии на услуги. Любомир Дунев, ръководител Delivery & Technology разказва: „За DXP се считаме за една от водещите компании както в регионален, така и в световен мащаб. Що се отнася до Composable, ние сме един от основателите и основния двигател на това пространство – MACH Alliance. Това ни прави най-добрият възможен партньор за марки, които искат да трансформират своето клиентско изживяване.“

  Наскоро компанията беше обявена за един от най-добрите работодатели в Украйна от Forbes и удостоена със сертификата „Страхотно място за работа“ в Северна Америка.

  Офисът на Valtech България се намира в най-новата локация на co-working пространството Betahaus, в сърцето на града, Sofia Tower 2.

  Вижте профилът на Valtech Bulgaria LTD

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 15 часа
  От 1 януари: Максималният осигурителен доход се повишава на 3750 лв.
  Парламентът прие на първо четене бюджетите на НЗОК и ДОО за 2024
  преди 19 часа
  Висшистите в България се реализират все по-добре
  Под 1% безработица при медици и математици, показва тазгодишното издание на Рейтинговата система на висшите училища в България
  преди 20 часа
  AbbVie купува ImmunoGen
  Сделката е на стойност $10,1 милиарда
  преди 20 часа
  Ето колко години трябва да спестявате, за да си купите жилище в България
  Жилищата са достъпни за около една трета от домакинствата в страната, сочи анализ на УниКредит Булбанк
  преди 21 часа
  Безработицата в ЕС и еврозоната остава стабилна
  През октомври показателят остава непроменен спрямо предходния месец
  преди 22 часа
  Инфлацията в еврозоната намалява повече от очакваното
  Според експресните оценки на Евростат показателят през ноември е 2,4%