събота, 28 януари 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  712 прочитания

  Компанията Mail Boxes откри първия си франчайз в България

  Веригата за куриерски, маркетингови и принт услуги вече има два собствени центъра у нас
  28 ноември 2022, 14:40 a+ a- a

  Първият франчайз център на Mail Boxes Etc. /МВЕ/ в България е в гр. Троян. Той се открива след двата собствени центъра на МВЕ България в страната, които се намират в София на престижните локации Garitage Park и бул. Витоша.

  Политиката на МВЕ България е да изгради дългосрочен бизнес като отвори франчайз центрове във всички областни градове в България, както и в големите производствени локации и курортни селища.

  „MBE България се присъедини към голямата група на Mail Boxes Etc. през 2022 година. С нарастването на бизнеса с опаковки и доставки, графичен дизайн и печат, маркетингови решения и наемане на пощенски кутии ние предоставяме възможност за създаването на печеливш бизнес за нашите партньори като сме специализирани в оказване на подкрепа за малкия и средния бизнес като гръбнак на икономиката. Щастливи сме, че град Троян стана част от голямото международно семейство на МВЕ с повече от 2800 локации по цял свят.“, каза Емил Ботушаров, Управител на MBE България.

  „Приветствам избора на гр. Троян, като първа локация за развитието на франчайз мрежата на МВЕ България. Бизнесът в нашия регион е жив и спецификата му, малки и средни предприятия, отговаря точно на целите и услугите на МВЕ.“, каза Донка Михайлова - Кмет на община Троян и пожела успех и дългосрочни партньори на новия център на МВЕ в града.

  „Много съм развълнуван, че вече сме част от добре развитата мрежа на МВЕ. Подкрепата, обученията и предоставеното ни know-how е сигурен път към успеха. Радвам се, че първият франчайз център се открива точно в гр. Троян. Вярвам, че услугите ни ще са в подкрепа на всички предприемачи и жители в региона.“, каза управителят на МВЕ Троян, Мирослав Маладжиков.

  МВЕ България е част от международната франчайз мрежа на Mail Boxes по света. Компанията се стреми да създадеи развие мрежа от MBE центрове в цяла България.

  Mail Boxes Etc. предоставя куриерски услуги, печат и маркетингови решения за малки и средни предприятия и потребители на дребно чрез мрежа от независимо притежавани и франчайзингови локации. Обслужващите центрове на MBE улесняват дейностите на предприемачите, хората и бизнеса чрез лесна за достъп мрежа за разпространение и персонализирани услуги и продукти, предоставяни с отличаващо се уникално ниво на обслужване на клиентите.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 9 часа
  Близо 100 хил. ученици ще получат подкрепа по проект на МОН
  Предвижда се аналогична процедура и за детските градини
  преди 10 часа
  САЩ се движат към въвеждане на ежегодна Covid ваксина
  FDA поиска мнение от своите съветници как да стане промяната и какво точно да включва
  преди 11 часа
  70% от офис площите на София са извън центъра на града
  Търсенето на офис площи може да се свие заради съкращаването на разходи в някои от най-големите ИТ компании в света, създавайки ефект на доминото и при местните компании, прогнозира MBL
  преди 11 часа
  преди 13 часа
  България ще увеличи участието си в Черноморската банка за търговия и развитие с 33 млн. евро
  От 1999 до момента банката е финансирала 39 проекта в България