четвъртък, 11 август 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  578 прочитания

  Exacta Solutions отваря нов офис в София

  Начело на офиса в София е Росица Великова
  06 юли 2022, 14:11 a+ a- a

  Крис Вела, управляващ директор на Exacta Solutions (Снимки: Exacta Solutions)

  Екзакта солюшънс (Еxacta Solutions), базираната в Малта iGaming Recruitment и M&A агенция, откри свой офис в София. Това е стъпка, която бележи логична еволюция в международния растеж на компанията след значителното увеличение на бизнеса на българския пазар през последните 12 месеца, съобщиха от компанията. 

  Росица Великова

  Начело на офиса в София е Росица Великова, специалист с международен опит в подбора на ИТ специалисти. Представителството в България ще даде възможност на Exacta да подкрепи по най-добрия начин iGaming бизнеса в рамките на разрастващия се български пазар и да осигури опитни и нишови таланти.

  „Могат да се направят много паралели между България днес и Малта преди около 20 години. Българската iGaming сцена се разраства с бързи темпове и предлага много предимства на операторите. В момента виждаме много водещи iGaming бизнеси да се преместват и отварят офиси в България, което води до голямо търсене на опитни професионалисти, които също биха се преместили в страната. Ние се радваме да установим физическо присъствие в българската столица и сме уверени, че чрез доказания си опит Exacta Solutions има много какво да допринесе за развитието на този динамичен пазар с висок потенциал,” обяснява Крис Вела, управляващ директор на Exacta Solutions.

  През последното десетилетие България стабилно се развива като един от най-очакваните нововъзникващи центрове за iGaming в Европа. Експертите продължават да посочват годишния ръст на онлайн казиното и спортните залагания на пазара като сериозни показатели, че индустрията ще надхвърли общите приходи от €550 милиона през следващите 5 години.

  След стартирането на представителството си в София, агенцията ще се фокусира върху активното увеличаване на своите базирани в България представители, заети с подбор на персонал.

  Антъни Хенеси, търговски директор на Exacta Solutions

  „В Exacta изградихме репутацията си на специалисти със задълбочен фокус в набирането на персонал в рамките на iGaming и технологичните индустрии. Нашите представители са изключително запознати с уменията, експертизата и професионалните профили, които iGaming операторите изискват от своите кандидати, за да успеят в тази конкурентна и авангардна индустрия. Този дух ще бъде пренесен и в нашия софийски офис. Вече разполагаме с малък, но много опитен екип, който притежава сериозна експертиза в международното набиране на таланти в технологичната, финансовата и търговската сфери. Очакваме с нетърпение да увеличим екипа още повече през следващите месеци,“ казва Антъни Хенеси, търговски директор на Exacta Solutions.

  Exacta Solutions остава ангажирана да работи от името на своите клиенти в Малта, България и по света, за да им помогне да осигурят най-добрите таланти в глобалната iGaming индустрия.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 14 часа
  Инфлацията в САЩ се забави през юли
  Тя е 8,5% на годишна база, което е 0,6% по-малко спрямо предходния месец
  преди 15 часа
  A1 България приключи придобиването на ИТ компанията СТЕМО
  Двете компании ще продължат да работят самостоятелно, но с обща цел – дигитализацията на бизнеса
  преди 15 часа
  Малките и средни компании ще могат да се възползват от 735 млн. лв. безвъзмездни средства
  Средствата ще бъдат достъпни до края на годината, според министър Пулев до МПС ще стигат по 5 млн. лв. дневно
  преди 16 часа
  Проучване: България остава атрактивна за дискаунт веригите
  Търговски марки пренасочват експанзията си към Централна и Източна Европа заради войната в Украйна, което допринася за засиленото търсене на площи, отчитат от Cushman & Wakefield Forton
  преди 17 часа
  Боровец и Созопол са най-скъпите курорти за покупка на жилище у нас
  Жилищата в морските и планинските курорти отварят нова глава в развитието на този дълго подценяван сегмент от пазара, а обемите от сделки там бележат значителни ръстове, отчитат от Bulgarian Properties