неделя, 02 октомври 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  885 прочитания

  Алтерко навлиза на образователния пазар в Хонконг

  Компанията стартира партньорство с Power Workplace
  15 март 2022, 14:42 a+ a- a

  Алтерко АД, водещият производител на IoT и умни продукти за дома, обяви старта на партньорството между своята азиатска дъщерна компания Allterco Asia ltd. и Power Workplace – PropTech системен интегратор и доставчик на IoT решения, базиран в Хонконг. Благодарение на това партньорство, Power Workplace ще има изключителното право да разпространява Shelly – отличената с редица награди продуктова линия за автоматизация на Алтерко, в сектора на висшето образование в Хонконг.

  Power Workplace е PropTech системен интегратор и доставчик на IoT решения в Хонконг. Power Workplace посвещава дейността си на разработването на решения и приложения за съвременните нужди на бизнеса – интелигентни офиси и сгради, повишаване на производителността на служителите чрез проектиране и внедряване на интелигентни решения на работното място и анализ на заетостта в реално време. В момента Power Workplace се фокусира върху пазара на висшето образование, където компанията работи с 3 от най-големите университети в Хонконг и бързо разширява присъствието си. 

  За разлика от много други технологични брандове, устройствата Shelly са съвместими с всички електрически инсталации, което ги прави перфектният избор за автоматизация на сгради без да се извършва допълнителна реконструкция. Освен това, уникалните скриптови функции на устройствата от сериите Shelly Plus и Shelly Pro позволяват допълнителното разработване на персонализирани сценарии, базирани на светлина, час, метеорологични условия или различни събития, които правят интелигентната автоматизация още по-интуитивна и полезна в ежедневието. 

  „Повече от 5 милиона устройства Shelly вече са били продадени в световен мащаб“, каза Реймънд Чан, главен изпълнителен директор на Power Workplace. „Вълнуваме се да представим тези иновативни смарт решения за автоматизация на нашите клиенти в Хонконг.“ 

  „Щастливи сме да си партнираме с Power Workplace и да доставяме устройства Shelly на образователния пазар в Хонконг. Това е важен момент за нашата компания, тъй като ни дава невероятната възможност да бъдем част от обучителния процес на толкова много талантливи и амбициозни млади професионалисти“, каза Димитър Димитров, главен изпълнителен директор на Алтерко.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  Invest Sofia даде зелена карта на 2 компании
  Зелените карти дават възможност за бърза писта при административно обслужване на компаниите
  преди 2 дни
  Радев и Алиев обсъдиха българския бизнес да получават газ директно от Азербайджан
  България, Румъния, Унгария и Словакия предлагат да транзитират още азерски газ за Европа
  30 септември 2022, 11:04
  Google обещава да създаде 20 хил. работни места в Гърция
  Технологичният гигант ще създаде два центъра за върхови постижения в Солун и Патра
  30 септември 2022, 10:06
  ЕП ще обсъди отново влизането на България в Шенген
  Понастоящем всички държави членки на ЕС с изключение на България, Хърватия, Кипър, Ирландия и Румъния са част от Шенгенското пространство