петък, 30 септември 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2078 прочитания

  Региоком стартира 2022 с нов проект за немскоговорящи във Варна

  Компанията предлага 600 лв стартов бонус на всеки нов служител в проекта
  07 януари 2022, 15:09 a+ a- a

  Немската компания Региоком обяви, че започва новата година с нов проект във Варна и с повече възможности за кариерно развитие в морския град.

  Региоком вече има над 1200 служители в 5 офиса в страната и работи с водещи концерни в Европа в сферата на енергетиката, търговията, телекомуникациите и др.

  През януари компанията стартира и най-новия си проект, който ще предлага професионално обслужване на клиенти на немския пазар за Ватенфал - един от най-големите доставчици на електроенергия на стария континент с повече от 100-годишна история.

  „Отваряме още една страница от успешната история на Региоком! Новият ни проект е изключително интересен и открива множество възможности за кариерна реализация с немски език. Нямаме търпение да започнем работа и да изградим заедно нещо голямо и значимо.“, споделя Боряна Вълчева, мениджър на проекта.
  „Компанията се стреми да осигури на своите служители едни от най-добрите условия на труд в региона. Като допълнителен стимул предлагаме на всички нови служители в проекта 600лв стартов бонус! Имаме много добро възнаграждение и страхотен социален пакет – до 26 дни платен годишен отпуск, премии и бонуси, допълнителна здравна застраховка, възможност за home office, покриване на транспортни разходи, фирмени събития, гъвкаво работно време и още много! Предишен опит дори не е нужен, защото имаме специално обучение, което подготвя кадрите за реалния работен процес“, разказва Илияна Атанасова, рекрутър във Варна.

  Видео за компанията като работодател и свободните позиции в момента вижте в профила на РЕГИОКОМ ЕВРОПЕЙСКО ДРУЖЕСТВО - КЛОН БЪЛГАРИЯ КЧТ в Jobs.bg ТУК

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 6 часа
  Invest Sofia даде зелена карта на 2 компании
  Зелените карти дават възможност за бърза писта при административно обслужване на компаниите
  преди 6 часа
  Радев и Алиев обсъдиха българския бизнес да получават газ директно от Азербайджан
  България, Румъния, Унгария и Словакия предлагат да транзитират още азерски газ за Европа
  преди 12 часа
  Google обещава да създаде 20 хил. работни места в Гърция
  Технологичният гигант ще създаде два центъра за върхови постижения в Солун и Патра
  преди 13 часа
  ЕП ще обсъди отново влизането на България в Шенген
  Понастоящем всички държави членки на ЕС с изключение на България, Хърватия, Кипър, Ирландия и Румъния са част от Шенгенското пространство