четвъртък, 28 октомври 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  6889 прочитания

  Дискордиа обяви рекорден ръст на служителите и флотилията

  Този месец транспортно-логистичната компания приветства служител 1500
  13 октомври 2021, 15:09 a+ a- a

  Денимир Геров - най-новият експерт „Продажби“ и служител 1500 в Дискордиа

  Българската транспортно-логистичната компания Дискордиа обяви, че вече има 1500 служители и флотилия от 900 камиона. Компанията е основана през 1992 г. и се развива с амбициозни темпове, като от 159 служители през 2013 г. достига 1500 през 2021 г. и следващата цел е достигането на флотилия от 1000 собствени камиона съвсем скоро.

  Най-новият член на екипа се присъединява към „Собствен транспорт“ – отделът, който отговаря за транспорта със собствени превозни средства.

  „Завърших „Икономика на транспорта“ и започнах работа в една от най-големите спедиторски компании в света. Това още повече ме запали по камионите, транспорта и логистичния сектор. По същото време познавах и Дискордиа. Наблюдавайки развитието ѝ от тогава досега, виждам много сериозна положителна разлика. Впечатленията ми се потвърдиха и през първите ми дни в компанията. Тук намерих отлична организация на работа, срещнах много млад и в същото време мотивиран екип, в който всеки гони целите си и е винаги отворен да помогне на колегите си“, споделя Денимир Геров, най-новият експерт „Продажби“ и служител 1500 в Дискордиа.

  Компанията отбелязва средно по 25% увеличение на работните места през последните 3 години. Дискордиа инвестира както в модерен офис и съвременни технологии, така и в най-новата техника и удобства за шофьорите. Флотилията на компанията от вече 900 камиона е една от най-младите в индустрията и предлага максимално добри условия за дълги курсове.

  „Изключително сме щастливи да отпразнуваме две толкова големи постижения в един месец. Пандемията и породената от коронавируса криза изправиха много компании пред сериозни предизвикателства, включително и нас. Въпреки това ние продължаваме да растем и да разширяваме бизнеса си и това няма как да не ме прави горд. Благодаря на целия екип, на всички професионалисти, с които работим всеки ден с хъс и желание за постижения. Не се съмнявам, че ще продължаваме да растем с още по-бързи темпове“, каза Христо Христов, изпълнителен директор на Дискордиа.

  Освен в България, Дискордиа има свои офиси в Румъния и Украйна.

  Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на Дискордиа АД / София в JOBS.bg тук

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 6 минути
  ЕК одобри помощ от 72 млн. лева за подкрепа на българските земеделци
  От подпомагането ще могат да се възползват животновъди, пчелари и производители на плодове и зеленчуци
  преди 28 минути
  С увеличаване на тестването излиза наяве скрита заболеваемост от Covid-19
  Ако новите случаи продължават да ескалират, неминуемо ще се стигне и до локдаун, заяви зам.-министърът на здравеопазването Александър Златанов
  преди 48 минути
  Предстои спиране на плановия прием в болници в София
  В столицата ще бъдат разкрити допълнително 50 интензивни легла за пациенти с Covid-19
  преди 2 часа
  5643 нови случая на Covid-19 у нас
  Общият брой потвърдени случаи на новия коронавирус у нас от началото на пандемията е 587 765
  преди 17 часа
  САЩ предвиждат въвеждане на „данък милиардери“
  Той ще засегне приблизително 700 данъкоплатци с над $1 млрд. активи или $100 млн. годишен доход за 3 последователни години