четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    7389 прочитания

    Acronis се премести в нов офис, планира да достигне 1000 души екип в следващите 2 години

    Офисът в България вече е най-големият развоен център на компанията с над 500 служители в R&D, продажби, маркетинг, поддръжка, дизайн и др.
    30 септември 2021, 11:07 a+ a- a

    Вижте видео от откриването на новия офис

    На спецално събитие Acronis България анонсира официалното отваряне на новия си офис в бизнес сградата NV Tower. Непрекъснато нарастващия брой служители в българското дружество е основна причина за тази промяна.

    Новият офис ще даде възможност за изграждане на оперативен център за киберзащита в София, както и за подобряване на инфраструктурата, използвана от всички  екипи по развойна дейност. Също така ще осигури значително по-добри условия на труд за всички служители на компанията с по-голям фокус върху тяхното здраве и безопасност. 

    През юли 2018 Acronis разшири развойната си дейност в Европа със стратегическото придобиване на българската софтуерна компания Т-Софт. То беше резултат от успешното партньорство между двете компании, стартирало още през далечната 2012. През 2018 основният екип на Акронис България наброява 20 души. През годините започва да расте бързо и днес офисът в България е най-големият развоен център на компанията с около 500 служители в R&D, продажби, маркетинг, поддръжка, дизайн и други. Значителна част от продуктите на Acronis се разработват тук, предoставяйки цялостна защита срещу всякакъв тип заплахи. 

    „Продължаваме да растем и да търсим най-добрите таланти. Acronis се ангажира да разрастне екипа си до повече от 1000 души през следващите две години. Компанията предлага разнообразни кариерни възможности в областта на разработката на софтуер, продажби, техническа поддръжка, управление на центрове за данни, маркетинг и други“, каза Пламен Тошев, управляващ директор на Acronis България.    

    „Acronis е една от компаниите, която сме сертифицирали в последните години и изцяло изпълняват една моя дефиниция за лидерството, което е равно на инвестиции плюс иновации. Изключително щастлив съм, че имаме такова присъствие на сцената на високотехнологичните компании като Acronis“, коментира Стамен Янев, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции. 

    За да обслужва по-добре своите клиенти, партньори и доставчици на услуги, по-рано тази година Acronis пусна нов център за данни в София в партньорство с A1, водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България.

    Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на Acronis в JOBS.bg тук

     
    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 5 часа
    ТИЗ започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo UniRetiCon
    Целта е у нас да бъдат създадени различни интермодални платформи
    преди 6 часа
    Авиационният сектор у нас е достигнал на 92% нивото си от преди COVID пандемията
    85% от самолетите на българските авиокомпании са работили на пазари извън България
    преди 7 часа
    Български хляб достига до 10 европейски държави с Lidl
    Пловдивският производител „Хебър” инвестира близо 15 млн. евро в 2 нови производствени линии
    преди 8 часа
    Над 10% ръст на пътуванията на българи в чужбина през февруари
    Увеличават се и посещенията на чужденци у нас, показват данните на НСИ
    преди 10 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк